Zobacz pełną wersję : D70s
wojtek_w-3
24-10-2007, 19:30
czy można jeszcze gdzieś kupić ten model Nikona??? może być samo body, byle nowe.
lordgregius
24-10-2007, 19:43
http://www.ceneo.pl/336901
KKorzeniowski
25-10-2007, 23:16
Nie wiem, co powiedza na ten temat wyzsi szarza, ale slyszalem opinie pewnego znajomego sprzedawcy, ktory odradzal mi zakup d70s-ki... I niekoniecznie dlatego, ze chcial mi wcisnac trzy razy drozszego d200, tylko z powodu reklamacji aparatow z koncowek serii, a takie przeciez w tej chwili sa wylacznie dostepne, zwazywszy na fakt, ze produkcja d70s zostala zakonczona juz jakis czas temu...
pzdr
Nie wiem, co powiedza na ten temat wyzsi szarza, ale slyszalem opinie pewnego znajomego sprzedawcy, ktory odradzal mi zakup d70s-ki... I niekoniecznie dlatego, ze chcial mi wcisnac trzy razy drozszego d200, tylko z powodu reklamacji aparatow z koncowek serii, a takie przeciez w tej chwili sa wylacznie dostepne, zwazywszy na fakt, ze produkcja d70s zostala zakonczona juz jakis czas temu...
pzdr
Dla tego warto, żeby aparat miał gwarancję honorowaną przez polski serwis :)
KKorzeniowski
26-10-2007, 01:32
Nio owszem, ale czytajac inne posty warto rowniez, zeby miec aparat, z ktorym sie tam pojawimy najwyzej do czyszczenia matrycy ... :)
pzdr