Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Znow latarnia
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img158.imageshack.us/img158/6256/74410776sh2.jpg)
ta fotka cos w sobie ma ,powiedzialbym taki malarski klimat-pozdrawiam
david555
19-10-2007, 23:14
Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Jest takie wyraziste.
choć niebo nieprawdziwe, jest super
w panoramie też byłoby piknie
Wiem,ze niebo wyglada nieprawdziwie,ale w stosunku do rawa jest tylko przyciemnione...zbieralo sie wtedy na typowy irlandzki deszcz i zdjecie bylo robione podczas deszczu (D80 dal rade bez ochrony)...moje umiejetnosci PS sa poki co takie,ze nie umiem zonglowac kolorem nieba:)...dzieki ze sie podoba dolujacy klimat poki co:), ale tak juz mam,ze nie umiem robic pozytywnych obrazow..a chce
Onsajt wiecej wiary w siebie ,nie zanizaj swoich notowan ,widzialem juz tutaj pare ladnych Twoich fotek-pozdrawiam
jak z 9 wrot Polanskiego bardzo fajna fotka
Bardzo fajne, trochę mi ten słup zakłóca całość, ale przecież on tam był :p
Wiem,ze niebo wyglada nieprawdziwie,ale w stosunku do rawa jest tylko przyciemnione...zbieralo sie wtedy na typowy irlandzki deszcz i zdjecie bylo robione podczas deszczu (D80 dal rade bez ochrony)...moje umiejetnosci PS sa poki co takie,ze nie umiem zonglowac kolorem nieba:)...dzieki ze sie podoba dolujacy klimat poki co:), ale tak juz mam,ze nie umiem robic pozytywnych obrazow..a chce
wydawało mi się, że użyłem więcej słów uznania niż krytyki :-)
Dobry kadr i ciekawe miejsce, fajne...
nie masz wiecej fotek w tym stylu ? wiem ze jezeli juz cos fotografujemy to na jednej w serii sie nie konczy -pozdrawiam
Pięknie pokazane takie niedostępne i surowe miejsce.
Bardzo pozytywne wrażenie i duzo emocji.
Pozdrawiam.
nie masz wiecej fotek w tym stylu ? wiem ze jezeli juz cos fotografujemy to na jednej w serii sie nie konczy -pozdrawiam
Niestety nie mam...zazwyczaj robie to samo ujecie najwyzej z roznymi ustawieniami, nie wykonuje duzej liczby roznych ujec tego samego miejsca, staram sie nauczyc patrzenia "zeby wiedziec czego chce"..bywalo tak,ze bralem aparat i po kilku godzinach nie przywozilem jakichkolwiek zdjec
Niestety nie mam...zazwyczaj robie to samo ujecie najwyzej z roznymi ustawieniami, nie wykonuje duzej liczby roznych ujec tego samego miejsca, staram sie nauczyc patrzenia "zeby wiedziec czego chce"..bywalo tak,ze bralem aparat i po kilku godzinach nie przywozilem jakichkolwiek zdjec
mozna miec i takie podejscie ,ale sa tez inne -jeden z wielkich z NG William Albert Allard specjalista od Dzikiego Zachodu i koni -jeszcze w czasach analogu podczas sesji zdjeciowej potrafil zapelnic 100 sztk rolek filmu ,aby wybrac 3 lub 4 zdjecia o magicznym wręcz ujęciu momentu ,chwili-widzę ze wiesz co chcesz fotografowac a jest to napewno duza zaleta -pozdrawiam