PDA

Zobacz pełną wersję : konserwacja Pentaconsix - serwis??? gdzie???

Bajupolska
03-01-2006, 22:20
Witam
Poszukuje dobrego sprawdzonego serwisu który przegląda, serwisuje, czyści itp sprzęt Pentaconsixa. Najlepiej na południu Polski (śląskie, małopolskie)
Z góry dzięki za namiary :)

rabijki
03-01-2006, 22:26
sprobuj na tysiacleciu miedzy chorzowem i katowicami

Bajupolska
03-01-2006, 22:42
Znam ten serwis. Chyba nie skorzystam. Nie mam niestety najleprzej opini o nich. Sprawdzone organoleptycznie 3 lata temu z korpusem Kiev 80 - trzykrotnie poprawiali regulację migawki twierdząc za kazdym razem że jes oczywiście OK. Ten trzeci raz przyniósł dopiero oczekiwany efekt i niespodziewane pojawienie sie 3mm ryski na matówce - takie poprostu zadrapanie śrubokrętem. Jak stwierdził zdziwiony Pan z okienka - to nie ma wpływu na jakość zdjęć :mrgreen: . Ręce opadają a nóż sam otwiera się w kieszeni.

Gamling
03-01-2006, 22:44
Serwis w Krakowie na Ul Czapskich u P. Kadei

antelao
04-01-2006, 00:12
we Wrocławiu na ul.Kużniczej ( od Rynku po prawej stronie w stronę Uniwersytetu). Malutki punkt ze starszym Panem . Mój Pentacon i Praktiki były tam i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Bajupolska
04-01-2006, 21:34
Dziękuję. Zmierzam do Krakowa, mam poprostu bliżej i mogę osobiście dostarczyc i odebrać sprzęt.

Spinner
04-01-2006, 23:32
U nas jest facet z certyfikatami Pentacona, ma nawet migawki i korpusy zdaje sie - mozna wysylkowo... Lub wyslac do mnie, zaniose i odesle...

Pzdr
Spinner