Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] ***
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img85.imageshack.us/img85/7015/byki11wj0.jpg)
Jak dla mnie - wzorcowe zdjęcie :)
A ja właśnie mam mieszane uczucia.
Kolorki, obiekty, miejsce - wszystko git, tylko cos mi tu centrala nie pasuje ale nie wiem jak to ugryzc... co nie zmienia faktu ze mi sie podoba ;)
Centralki bedę jednak bronił.
jurgen wzorcowe, ze względu na rodzaj zdjęcia. Przyrodnicze, widać ze z ukrycia, widać głównych bohaterów, w środku, co podkreśla ich 'wartość', widać ich naturalne otoczenie. Rameczka utworzyła się sama dzięki trawom i tłu. Owszem, mogłoby nie być tych traw wysokich na środku, w polu ostrości, ale chyba nie bierzesz ze sobą na plenery kosiarki? ;-)
Krzysiek29
18-10-2007, 08:43
Bliźniaki ? :)
W sumie nie mam lepszego pomyslu niz centralka wiec wycofuje swoj 'zarzut' ;)
copywriter2000
18-10-2007, 09:08
Rozumiem trochę jurgena, ale to, co staowi o wartości tego zdjęcia to nie tylko "przyczajka" ale przede wszystkim nietypowa, niczym odbite w lustrze poza zwierzaków;] BARDZO mi się podoba!
kolorki super, centralny kadr imo bardzo pasuje :) gratuluje fotki : )
Art.
nie wiem, czy przypadkiem mieszane uczucia autora nie biorą sie z tego, ze otoczenia jest proporcjonalnie zbyt dużo w stosunku do głównych bohaterów...
zdjecie naprawde dobre ,( jak wiekszosc Twoich fotek)mnie troszeczke przeszkadza to sino -niebieskie tlo
Harb, dla mnie własnie kolory "robia" dobrze. W przeciwnym wypadku cel byłby jeden - kosz.
Harb, dla mnie własnie kolory "robia" dobrze. W przeciwnym wypadku cel byłby jeden - kosz.
mnie strasznie podoba sie wszystko z przodu ,lacznie z rogacizna -ale to subiektywne spojrzenie
poezja
jastrząb z dokumentu idziesz nam stopniowo w stronę fotografii emocjonalnej
przepiękne, nic tylko się zachwycać
PS
ja widzę to w kwadracie
:mrgreen:
dzięki, po takim komentarzu od razu mam dobry humor