Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Kominek
temporalis
09-10-2007, 23:51
Na chłodne jesienne wieczory chłodna fotka
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
nikt Ci nie chce nic napisac ,poprawne zdjecie (porocz niestety przepalu) pomyslu na fotke nie podejmuje sie ocenic
To ja dodam coś od siebie uzupełniając Harba
Wydaje mi się, że o wiele więcej pokazała by ta fotka, gdyby ustawić się równolegle do kominka i robiąc fotkę, albo z dołu, albo z góry (np z krzesła). I wtedy można też uzyskać ten długi korytarz.
Pozdrawiam.
temporalis
10-10-2007, 10:37
Przepał jest i owszem bo trudno go uniknąć ze światłem w mordę a lamp nie mam i nie używam ;)
To fotka strzelona przy pracy ( bo kominkowanie to moja praca a nie fotografowanie ) żeby
ocieplić trochę forum w jesienny wieczór :-D
No fakt nie popisałem się :(
odsuń kanapę i dywanik - będzie lepiej
jacoslavgth
10-10-2007, 11:15
Przepał jest i owszem bo trudno go uniknąć ze światłem w mordę a lamp nie mam i nie używam ;)
To fotka strzelona przy pracy ( bo kominkowanie to moja praca a nie fotografowanie ) żeby
ocieplić trochę forum w jesienny wieczór :-D
No fakt nie popisałem się :(
mogles zrobic 3 ekspozycje i je poláczyc, kominek fajny, lubie taki klimat, ale ja mam kaflowy w Polsce :) jak teraz bede na urlopie to ustrzele :)
jak bys dobrze zrobil to palenisko to wygládal by jak niezle zrobiony render :)
VaxBuster
10-10-2007, 11:37
Ja napisze natomiast, ze zajefajny pomysl na kominek bardzo "niuejdżowy". Byc moze kiedys jak juz bede budowal swoj domek to cos takiego sobie sprawie bo bardzo fajnie wyglada.
Pozdrawiam.
p.s. odnosnie zdjecia to fakt szkoda, ze ta "kanapa/komoda" i dywanik sie tam znalazly.
temporalis
10-10-2007, 17:00
Jeżeli inwestor wpuści mnie jeszcze na sesje fotograficzną to odbędzie się w nowej ascetycznej scenografii ;)
To co zobaczyliście było zastane jak u Larsa von Tier'a i światło i przedmioty i ogień z brudną szybą i inwestorka w papilotach i zapchlone psy i sąsiad złośliwie bramę zastawił. A w ogóle to lało cały dzień :)
jacoslavgth
10-10-2007, 17:08
Jeżeli inwestor wpuści mnie jeszcze na sesje fotograficzną to odbędzie się w nowej ascetycznej scenografii ;)
To co zobaczyliście było zastane jak u Larsa von Tier'a i światło i przedmioty i ogień z brudną szybą i inwestorka w papilotach i zapchlone psy i sąsiad złośliwie bramę zastawił. A w ogóle to lało cały dzień :)
a wszystkiemu winny PIES, tzn. PiS :)