Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Po angielsku ;-)
cyrusvirus
09-10-2007, 12:47
Witam!
Po dość długiej przerwie na forum witam ponownie :) Wspaniałych zdjęć przybywa, więc mam co nadrabiać i w czytaniu i oglądaniu ;)
Witam się taką foteczką. Dość mocna obróbka, ale wynika to z faktu, że długo nie oglądałem zdjęć na necie a sporo PSułem i może zagubiła mi się granica przesady...(co nie zmienia faktu, że cel zamierzony :) ) Jednak wystawiam to w takiej formie i czekam oczywiście na Wasze komentarze ;)
Pozdrawiam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img267.imageshack.us/img267/4818/dsc7771cv0.jpg)
podoba mi sie klimat, generalnie lubię takie PSucie. Natomiast jest cos nie tak z perspektywą tego budynku...
jacoslavgth
09-10-2007, 13:18
zdjécie bardzo udane, ale...
rozlazi sie w kazda stroné, wygláda troche jak budynek w Pradze w ktorym miesci sie Nationale Nederlanden tzw. tanczáca para ( Fred i Ginger ) projektu Franka O'Gherego, swojá drogá musze pojechac do Pragi bo budynek wart jest zachodu :)
Fajnie wyszło:) Próbowałeś w B&W?
Ps. Piotrze jak tam się żyje?
Miazga. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) Aż by się chciało wiedzieć, jak doszedłeś do takiego efektu.
temporalis
09-10-2007, 23:48
Zdjęcie bardzo udane tylko nie wiem czemu klimacik kojarzy mi się z Wiedniem ;)
cyrusvirus
10-10-2007, 00:39
Dzięki i cieszę się, że się podoba. Co do perspektywy budynków to przyznam, że ławo nie jest- jest to jedna z pierwszych fotek szerokim szkłem i o przerysowanie nie trudno... (a co! pochwale się - jestem hepi juzerem Sigmy 10-20 - siuuuper szkło :D )
Ps. Piotrze jak tam się żyje?
A dziękuję w porządku ;) Jestem już w domu i trzeba przerobić ten ostatni rok żeby uzyskać szanowny tytuł magazyniera :)
podoba mi sie klimat, generalnie lubię takie PSucie. Natomiast jest cos nie tak z perspektywą tego budynku...
tak trzeba przyznac -dobre
Zdjęcie bardzo mi się podoba, perspektywa mi pasuje :D
Jestem już w domu i trzeba przerobić ten ostatni rok żeby uzyskać szanowny tytuł magazyniera :)
Powodzenia - ja zyskałam ten jakże zaszczytny tytuł na początku września :-D
Zdecydowanie mi się podoba.
Thrasher
12-10-2007, 18:44
Bardzo mnie się podoba.
Dla mnie zaje.....fajne!!!
Tajemnicze, bajkowe i cudownie inne.
Gratuluję.:)
B.ładne fotki:) Witamy spowrotem;)
dobre, bardzo dobre
najlepiej wypadł trotuar, nic dziwnego, że dałeś go najwięcej :-)
cyrusvirus
13-10-2007, 23:20
Dziękuję bardzo za miłe komentarze :)
martinez
14-10-2007, 01:38
dla mnie bomba, właśnie czegoś takiego szukam w fotografii :)
DonMaliniacco
14-10-2007, 21:39
Ze tez dopiero teraz tutaj trafilem :) Kadr dobry. Obrobka rewelacyjna! Musze sie na korepetycje do Ciebie zapisac :) Pozazdroscic!