Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Walijskie... 6
Marcin Stawiarz
07-10-2007, 19:41
http://www.dem.aplus.pl/cbkore/18.jpg
Marcin Stawiarz
07-10-2007, 19:47
eee, ten, jakby ktos mogl to do krajobrazow przeniesc, bo mi sie cos pierd... ;D
E tam dział chyba dobry... jakby ktoś chciał do swojej "coffe NIKON" mleka dolać ;)
Super zdjęcie.
Ty kolego to mnie irytować zaczynasz co twoja fotka to b.dobra praca oczom moim sie ukazuje ;)
Hmmmm nasz ty czasami kiepskie dni do focenia ? .... :twisted:
Dobre, nie powiem... Ale jak wszedłem to aż mnie w oczy zaczęło razić tak jasne. Ciut za jasne.
pozdr
Znając zdjęcia All my... itd dłuuuuugiiiiiii..... Wracając do zdjęcia to dobre, ale jakoś nie zachwyca seria "Walijskie klimaty..." jak poprzednia... churched to było coś :D
PS zobaczyłbym jakieś twoje zdjęcie w kolorze :)
Kadr rewelka. Być może to mój monitor, ale środek wali trochę po oczach.
Bardzo fajne, takie twoje fotki lubię ;)
Znając zdjęcia All my... itd dłuuuuugiiiiiii.....
Kadruje naciska spust i idzie do pobliskiej kawiarni po wypiciu 2 filiżanek fotka już jest :)
Marcin Stawiarz
08-10-2007, 17:06
Kadruje naciska spust i idzie do pobliskiej kawiarni po wypiciu 2 filiżanek fotka już jest :)
...ja juz gdzies pisalem, ze stosuje przelicznik "wypalonch" papierosow, hehe ;) ;) ;)
Dobre, nie powiem... Ale jak wszedłem to aż mnie w oczy zaczęło razić tak jasne. Ciut za jasne.
pozdr
fajne to mleko !
Sebastiann
08-10-2007, 18:49
idealne!!!
...ja juz gdzies pisalem, ze stosuje przelicznik "wypalonch" papierosow, hehe ;) ;) ;)
ale to mniej wiecej 2min czy duzo wiecej?
No tak i dym z papierocha nie przeszkadza przy tak długich czasach ;)
Czas 2 papierosy czyli max do 8 minut ;)
miękkie i ostre w temacie
miękkie i ostre technicznie
perfekcyjne, gratuluję
A ja myślałem, że na paczki przeliczasz :) Nie pal tyle... kto będzie nas zdjęciami zachwycał. Dziewczyny Sailora i Andrzeja O. nie wystarczą... pasuje czasami na jakiś krajobraz popatrzyć :)
Marcin Stawiarz
23-02-2008, 19:11
A ja myślałem, że na paczki przeliczasz :) Nie pal tyle... kto będzie nas zdjęciami zachwycał. Dziewczyny Sailora i Andrzeja O. nie wystarczą... pasuje czasami na jakiś krajobraz popatrzyć :)
nie pale, w sumie to sie zle wyrazilem... :) bo jesli juz pale, to pale tylko tyton, ktory wlasnorecznie skrecam i tylko w terenie, bo trzymam go w torbie ze sprzetem foto :) obecnie z powodow osobistych, nie tykam w ogole niczego co zwiazane z tytoniem.
Bardzo ładne i w twoim stylu
Swietne, bardzo się podoba
Pozdrawiam
w jakim mieście robiłeś to foto? btw stałeś na drugim pomoście czy jak?
to mleko genialne, ciągle próbuję coś takiego osiągnąć i ciągle kaszana. ;/
Kadr rewelka. Być może to mój monitor, ale środek wali trochę po oczach.
jasno, ale do przyjęcia - fotka bdb :-D