PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesienna łódka - [Nemeth®]

Nemeth
07-10-2007, 19:41
Witam

Od dłuższego czasu robie streeta i zapomniałem jak już wygląda kawałek porządnej łódki...
Marzy mi sie łódka sztormowa, znad Bałtyku ...
... lecz póki co Łazienkowskie impresje muszą mi wystarczyć.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

pozdr.

kamil
07-10-2007, 20:09
Zdecydowanie bez szału.

DonMaliniacco
07-10-2007, 23:42
Wez no sie Maciek do roboty! ;)

Szuwar
08-10-2007, 00:18
Wez no sie Maciek do roboty! ;)

:mrgreen: coś w tym jest :mrgreen:

Dyziek
08-10-2007, 00:19
Troszkę za jasno, no i jakiś taki bałaganik jest:) Maciej wyprawa nad morze bo widzę że od tego mieszkania w Wawie już zapomniałeś jak łódki się robi:)

piterdm
08-10-2007, 01:04
Oj Nemeth spodziewałem się jakiejś nadmorskiej łódeczki a tu taki zawód:(.
Co do fotki to bardzo słaba jak na Ciebie, wady wymienili koledzy.
Wracaj nad morze i tam rób fotki:mrgreen:

elmo
08-10-2007, 08:05
mało łódki... ;)

Nemeth
08-10-2007, 10:38
No fajnie - "słaba jak na mnie" :)
heh - a mnie sie zdjecie i tak podoba bo kojarzy mi sie z impresjonistycznym obrazem ;)... bo to nie sztuka robic stale zdjecia pod wzór - tylko sztuką jest szukać czegoś nowego ;)
pozdrawiam

harb
08-10-2007, 10:59
widzisz jak to jest ,laziles po tej swojej Redzie ,narobiles lodek i teraz -niestety poprzeczka poszla w gore ,przyjedz na weekend -w Orlowie kolo mola stoja rybackie ,tez sie tam wybieram

Grzegorka
08-10-2007, 11:09
Maciek bo to jest tak: przyzwyczaiłeś ludzi do otwartego morza, dramatycznego nieba, szalejących fal, bezkresu, styku morza z niebem. Łódki, pomosty w mocnych punktach. A tu spokojny staw. Jesienny klimacik.
Ja podziwiam, bo mi by wyszła kupa jeża nawet jakby mnie postawić w tym samym miejscu co Ciebie, dać takie sam sprzęt. Jakoś mi nie bardzo wychodzą landszafty. Ale powoli zaczynam kumać o co w tym chodzi :) Zaczynam inaczej patrzeć na krajobraz. Mam nadzieję, że w końcu coś zaskoczy między mną a tą dziedziną fotografii :)

Nemeth
08-10-2007, 11:15
widzisz jak to jest ,laziles po tej swojej Redzie ,narobiles lodek i teraz -niestety poprzeczka poszla w gore ,przyjedz na weekend -w Orlowie kolo mola stoja rybackie ,tez sie tam wybieram

Oj Harb :) :) łódki nad zatoką to ja mam obcykane od orłowa poprzez mechelinki, rewe, rzucewo, puck, swarzewo, po jurate i hel ;)
dziekuje za zaproszenie ale w ten weekend nie da rady :)
zreszta mam nadzieje ze w koncu trafie na porzadny sztorm... a poki co - lodki beda ale spokojne :P
Grze - radzisz sobie coraz lepiej- nic na sile.

Grzegorka
08-10-2007, 11:54
W ten weekend DO MNIE!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

harb
08-10-2007, 12:08
W ten weekend DO MNIE!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dobre ,bardzo dobre !!!! no Nemeth to juz po fotkach ,przynajmniej ja w takim towarzystwie zająlbym sie czymś innym (hehe -nie myslec o sprosnosciach )

Nemeth
08-10-2007, 12:47
dobre ,bardzo dobre !!!! no Nemeth to juz po fotkach ,przynajmniej ja w takim towarzystwie zająlbym sie czymś innym (hehe -nie myslec o sprosnosciach )

Bede testowac dlugie tele :P
hehehee
(nie myslec o sprosnosciach:P)

hcman
08-10-2007, 12:53
Impresjonistyczny obraz - rzeczywiście mogłoby się tak kojarzyć, gdyby nie te budynki w tle.

darko
08-10-2007, 20:51
Oj Harb :) :) łódki nad zatoką to ja mam obcykane od orłowa poprzez mechelinki, rewe, rzucewo, puck, swarzewo, po jurate i hel ;)

Ostatnio widziałem pare nowych pomiędzy puckiem a władkiem i w kuźnicach też parę nowych było :)
Pogadamy w tleniu też chętnie bym się na te sztormowe łódki wybrał

Onsajt
09-10-2007, 00:13
Skoro wyczerpales zapas lodek nad polskim morzem wpadaj tu gdzie poki co jestem...lodek Ci u nas niemiara - duze,male,stare,nowe...nic tylko wybierac i dokupic karte pamieci acha..niektore az same prosza sie o zdjecie stojac na piasku podczas odplywu..co ty na to?:)