Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Salida del sol
Mosquito
29-09-2007, 14:28
Jedno zdjęcie z dzisiejszego spaceru, to mój nadmorski debiut :) I żeby nie było ze nuda, to przyjmijmy że skrzynia pochodzi z zatopionego przed wiekami galeona ;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img515.imageshack.us/img515/2512/skalakw8.jpg)
Świetne światło i kolory, zwłaszcza odbijający się błekit na głazie po prawej stronie. Tylko coś, nie wiem dokładnie co nie pasuje mi z kompozycją.
david555
29-09-2007, 16:25
Że to skrzynia z Galeona, to trzeba się raczej domyślić. Rozjaśnij pierwszy plan (właściwie to całą plażę i skały obok).
Mosquito
29-09-2007, 16:36
Że to skrzynia z Galeona, to trzeba się raczej domyślić.
heh, powiem więcej, to trzeba sobie raczej wmówić ;]
śweitne kolory i przyjemny klimat,
a skrzynia z galeounu jak się patrzy.
Rozjaśnij pierwszy plan (właściwie to całą plażę i skały obok).
nigdy w życiu... tak jest dobrze
Pershing
29-09-2007, 21:12
Dokładnie, broń Boże rozjaśniać, tak jest idealnie. Extra światło i kolorki.
Wracam fo tego foto już kolejny raz...i niezmiennie mi się bardzo podoba. Skrzynia niech sobie będzie skądkolwiek;)
Mosquito
01-10-2007, 01:53
Dziękuję za komentarze, cieszę się niezmiernie, że Wam się podoba :)
super
całą historię można dopowiedzieć patrząc na ten obraz
na okładkę książki widzę tam jegomościa o nazwisku Robinson Crusoe :-)
j_szczygiel
02-10-2007, 22:04
nie powiem Jarek, szalejesz :) Przeokrutnie sie podoba!
Super zdjęcie:)
Ps. Nie masz tam jakieś fotki stadionu Valencia FC?
Mosquito
02-10-2007, 22:32
Super zdjęcie:)
Ps. Nie masz tam jakieś fotki stadionu Valencia FC?
Nie, jeszcze nie mam zdjęć Estadio Mestalla, bo piękny to on nie jest choć duuuuuży :) Na specjalne życzenie mogę o tym pomyśleć ;)
a już zdjęcia z meczu Valencii.. marzy mi się to ale dla takich jak ja, niezrzeszonych w ich organizacjach, bilety to wydatek rzędu 60-70 euro w kiepskim miejscu. A za to... oj dużo wina można kupić ;)
Nie, jeszcze nie mam zdjęć Estadio Mestalla, bo piękny to on nie jest choć duuuuuży :) Na specjalne życzenie mogę o tym pomyśleć ;)
a już zdjęcia z meczu Valencii.. marzy mi się to ale dla takich jak ja, niezrzeszonych w ich organizacjach, bilety to wydatek rzędu 60-70 euro w kiepskim miejscu. A za to... oj dużo wina można kupić ;)
hehe spoko poczekam. Poza tym jak dobrze wyjdzie to na Sylwestra tam zawitam:)
Mosquito
02-10-2007, 22:40
hehe spoko poczekam. Poza tym jak dobrze wyjdzie to na Sylwestra tam zawitam:)
Qrcze, to sie miniemy pewnie :/ na święta i sylwka będę pewnie w Polsce, no ale jeśli zostaniesz tu troszkę dłużej to już szukam miejsa na ciekawy plenerek ;)