Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Samotnik
Cześć,
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://jerkbait.pl/photos/nikon/samotnik.jpg)
Pozdrawiam
Remek
david555
24-09-2007, 17:09
Szkoda, że tak z oddali i nie miałeś co najmniej 200 dopiętej do puszki, byłoby inaczej.;) Ale i tak ujęte ma klimat.
mi się podoba ta fotka :) o której godzinie była robiona?
mi się podoba ta fotka :) o której godzinie była robiona?
Dzięki! Fotka była robiona około godziny 7.00.
Szkoda, że tak z oddali i nie miałeś co najmniej 200 dopiętej do puszki, byłoby inaczej.;) Ale i tak ujęte ma klimat.
Ano to jest zrobione 200 mm :) Więcej obiektyw nie chciał się wysunąć :)
Pozdrawiam
Remek
david555
24-09-2007, 19:24
O Bracie, to z daleka fociłeś. Mogło być tak jak mówisz.:) Czyli.......za krótka rura.;) A to smutek.
O Bracie, to z daleka fociłeś. Mogło być tak jak mówisz.:) Czyli.......za krótka rura.;) A to smutek.
Cześć,
Było bardzo daleko. Stałem na brzegu a tam ... działo się jak nie wiem co :) Od razu przypomniał mi się wątek o obiektywie 70-300. Tam wielu pisało "Jak kupisz 70-200 to później myślisz o telekonwerterze, ale jak go zapniesz to już masz jakość 70-300 :)".
Pozdrawiam
Remek
Mz. wcale nie za krótko... Łódź ma tu być elementem kompozycji, a nie tematem... Świetne wykorzystanie panoramicznego kadru... Świetne zdjęcie. Pozdrawiam.
charmside
24-09-2007, 20:41
Tez mi sie podoba. Bardzo udane zdjecie.
Pozdrawiam
Remek
zawsze można ręce wysunąć :)
zawsze można ręce wysunąć :)
A ręce mam długie :)
Pozdrawiam
Remek
Ja wiem bo Ciebie widzialem:) Swietna fotka:)
nikonowiec
24-09-2007, 21:25
Remek, znakomity kadr. Świetnie podzieliłeś obraz na na plan pierwszy i kolejne trzy inne. Wychodzą same z siebie. Wędkarz jest w tzw. złotym podziale obrazu. Staraj się tak utrzymać ten poziom. Pozdrawiam.
Mz. wcale nie za krótko... Łódź ma tu być elementem kompozycji, a nie tematem... Świetne wykorzystanie panoramicznego kadru... Świetne zdjęcie. Pozdrawiam.
Mam dokładnie te same odczucia. Bardzo mi się podoba to zdjęcie.
tez tak uwazam ,tym bardziej ze tlo zamglone a motyw glowny tak pokazany dobrze przemawia