Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Duch
Thrasher
18-09-2007, 11:54
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img454.imageshack.us/img454/8351/ghbop6.jpg)
hehe mi sie podoba ale ręce trochę dziwnie wyglądają :)
lubię Twoje zdjęcia, są takie inne
Thrasher
18-09-2007, 14:24
hehe mi sie podoba ale ręce trochę dziwnie wyglądają :)
lubię Twoje zdjęcia, są takie inne
Bardzo mi miło :-)
Pozdrawiam
bardzo ciekawie to wyglada ,gratuluję pomysłu na fotke i jego realizacji
No pojechane troche) ale ocena jak najbardziej pozytywna...fajnie,ze kombinujesz i robisz cos innego/swojego
Dawaj wiecej pojechanych)
david555
29-09-2007, 00:05
Thrasher, napisz coś więcej o tej fotce, a nie tylko duch. Dość enigmatycznie, nie sądzisz?;)
witajcie po tym strasznej forumowej prohibicji.
dobra fota. pomysł, nie przegadana, tematowi służy bw.
rewolucji nie ma, ale b. dobre. pierwsze wrażenie...
i drugie również.
pozdr. autora
Thrasher
29-09-2007, 09:45
Thrasher, napisz coś więcej o tej fotce, a nie tylko duch. Dość enigmatycznie, nie sądzisz?;)
Hmmmmm, miałem taki sobie pomysł aby wykorzystać tę dziurę w ścianie. Na zdjęciu jestem ja jako "duch", miałem 10s aby tam dobiec i się ustawić (wiadomo - samowyzwalacz). Położyłem tam pustak żeby być wyżej, a potem go wystemplowałem. Uzyskałem prawie to co chciałem.
Liczę bardziej na pomysły, bo nie posiadam narazie takich umiejętności technicznych, jakie bym chciał.
Pozdrawiam ;-)
Dobre zdjęcie, ciekawy pomysł.
david555
29-09-2007, 12:50
Hmmmmm, miałem taki sobie pomysł aby wykorzystać tę dziurę w ścianie. Na zdjęciu jestem ja jako "duch", miałem 10s aby tam dobiec i się ustawić (wiadomo - samowyzwalacz). Położyłem tam pustak żeby być wyżej, a potem go wystemplowałem. Uzyskałem prawie to co chciałem.
Liczę bardziej na pomysły, bo nie posiadam narazie takich umiejętności technicznych, jakie bym chciał.
Pozdrawiam ;-)
O, widzisz i w tym momencie, fotka (choć jak mówisz nie jesteś technicznym mistrzem), zyskała przeogromnie. Dodawanie takich krótkich opisów, pozwala nabrać emocjonalnego stosunku do fotek. Pozdrawiam.:)