Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] wytęż wzrok...
i napisz sms...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Wypatrzone na weselu. Najpierw myślałem, że to zegarmistrz, który wziął robotę na wynos...
Mosquito
13-09-2007, 00:44
o ja.. :mrgreen:
oooo wzrok juz nie ten, kilka razy "a teraz idziemy na jednego" .. podejrzewam, że trwalo to długo, treść z błędami, a wiadomość.. nie wysłana ale każdego z nas może to czekać - wystarczy dożyć ;)
pozdrawiam
Mam nadzieję, że nikt z Was nie myśli, że się z tego pana śmieję. Nic bardziej błędnego. Po prostu ciekawa sytuacja. Ja też już zaczynam mieć "długie ręce"...
Mosquito
13-09-2007, 12:55
Mam nadzieję, że nikt z Was nie myśli, że się z tego pana śmieję.
a gdzie, to po prostu zabawna, dobrze wypatrzona sytuacja.
A propos sokolego wzroku, przypomniała mi się sytuacja jeszcze z czasów LO, gdy znajomy chcąc uniknąć noszenia okularów. Przed każdym badaniem wzroku uczył się tej tablicy, pełnej znaczków i literek, na pamięć. Ostatecznie mu się nie udało ich uniknąć, i chyba dobrze na tym wyszedł ;)
Super wypatrzone! :mrgreen:
buhahahahaahaha...genialne :mrgreen:
ściemniło mu się po kilku głębszych :D dobre można sie uśmiać..
fajny klimat , starszy facet z lupka, podoba mi się.
nie ładnie naśmiewać się z wad innych ludzi. pamiętaj że ty też w wieku tego dziadka możesz czytać gazetę przez lupę
nie ładnie naśmiewać się z wad innych ludzi. pamiętaj że ty też w wieku tego dziadka możesz czytać gazetę przez lupę
no ale gratuluję autorowi ujęcia
Cóż, drogi Kolego - sam jestem niewiele młodszy i, jak już wcześniej napisałem, nie śmieję się z tego pana ani jego wady - sam już mam nieco słabszy wzrok. Więcej dystansu proszę...
Czy to aby nie mój wujek z miejscowości Łęczna pod Lublinem ? :)
Czy to aby nie mój wujek z miejscowości Łęczna pod Lublinem ? :)
...jeśli był 25 sierpnia na weselu we Wrocławiu na ul. Słubickiej, to jest szansa, że to on...
hahha ;p
och Ty! najt-proszą o powagę !
Nokia "jakaśtam" za złotówkę, rozmowy za 1 grosz, słuchawki i lupka w zestawie
dlatego wlasnie nie pisze SMSow tylko dzwonie ;)