Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] w dzielnicy czerwonych latarni
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img292.imageshack.us/img292/4586/redlightwindowsnd7.jpg)
Świetne! Nie mam słów - świetne! Idealnie dobrana proporcja murów, detali (to taki slang) - kolory rewelacja, po prostu świetne.
Do absolutnej pełni szczęścia wystemplowałbym te listki, które tu nic nie wnoszą poza lekkim bałaganem - i mogą być same gwiazdki.
Bardzo, ale to bardzo dobre zdjęcie moim zdaniem!
david555
04-09-2007, 13:51
No i zrobiłeś zdjęcie. Bardzo ciekawe zdjęcie. Gratulacje.
jacoslavgth
04-09-2007, 16:25
bombel, ale przeciez tutaj sa krzywe sciany i nie ma nieba nie pozbawionego dramaturgii :)
dla mnie osobiscie takie se.
a oprocz okiennic, archiwolty i fragmentu gzymsu to ja tutaj detali nie widze :( ale moze ja za wiele wymagam :)
bombel, ale przeciez tutaj sa krzywe sciany i nie ma nieba nie pozbawionego dramaturgii :)
Nie myśl schematami. Jako inżynier od architektury znasz na pewno różnicę pomiędzy warunkiem koniecznym, a wystarczającym...
Jak widać, niekoniecznie musi być niebo (np. przy zdjęciach makro), żeby zdjęcie było dobre. Dopiero jak niebo jest - ma być dobre - bo jak jest niebo, ale kiepskie i niedramatyczne - jest kiepsko.
Kumamy? :)
a oprocz okiennic, archiwolty i fragmentu gzymsu to ja tutaj detali nie widze
Ja widzę, i całość oceniam wysoko.
jacoslavgth
04-09-2007, 17:13
bombel z tym niebem to oczywiscie zart :)
a jako magister inzynier architekt :) doceniam nie tylko to co mi sie podoba, ale to zdjécie jakos do mnie nie przemawia.
pomimo tego - pozdrawiam :)
coz, dzieki chlopaki :-)
Jak na niewyspanie (po wczesnym locie), fatalną pogodę i ogólnie humor pod psem, to chyba nieźle..:-D
bombel z tym niebem to oczywiscie zart :)
Wiem, i w dodatku ani pierwszy, ani ostatni jak sądzę. :)
Skierowane do mnie pytania o dramatyczne niebo stały się swego rodzaju wyróżnikiem, i jest mi miło, że ludzie doceniają moje starania w propagowaniu najistotniejszej części zdjęć, jaką jest...?
Rzecz jasna dramatyczne niebo.
Edit
A nawet niktórzy dowcipnisie (jak Karl Johnson lub Erie, z tego co pamiętam) pytają patrząc na moje zdjęcia z wnętrz, gdzie to słynne dramatycz... :mrgreen:
jacoslavgth
04-09-2007, 20:42
no i o to wlasnie chodzi :)
pozdrowienia
Archangel
04-09-2007, 20:44
srednio kumam, fotka mi sie nie podoba, nie wiem dlaczego krzywo i poucinane
Temat fajny, ale... ja albo bardziej przekrzywibym kadr, albo go całkiem wyprostował, bo teraz wygląda jakby była niedokończona albo zrobiona niedbale obróbka.