Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] edynburg
witam.
dopiero zaczynam przygodę z fotografowaniem. aparat mam od miesiąca.
moja pierwsza fotka (mam nadzieję że zadziała):
http://img209.imageshack.us/img209/5016/dsc5670ccopyhm3.jpg (http://imageshack.us)
proszę o uwagi
jacoslavgth
31-08-2007, 17:02
ogolnie miejsce wyglada dosc ciekawie, ale...
slaby kadr, chciaz niewiele brakowalo, krzywo, mgliscie, bez ostrosci, przepalone chmury chociaz dramaturgii im nie brakuje, uciéta iglica na helmie albo to baszty albo wiezy kosciola, szkoda ulicy ktora biegnie pod mostem ( wiaduktem jezli pod spodem nie ma rzeki ) i gdzie sie podzialo slonce :)
a moglo byc tak ladnie :)
jak wyzej Jacoslavgth napisal zdjecie lezy,kadr,ostrosc,krzywo.To wszycho............
Miasto pięknę! Zdjęcie mogło być bardziej dopracowane.
Ps. sfotografowałeś fragment mojej drogi do pracy.
jacoslavgth
01-09-2007, 15:15
Miasto pięknę! Zdjęcie mogło być bardziej dopracowane.
Ps. sfotografowałeś fragment mojej drogi do pracy.
masz racje, fajne miejsce, widze ze pochodzisz z rybnika :)
pracowalem tam kiedys dla OS3 :):):)
ladne miasto
Co do samego Edynburga to do dnia dzisiejszego potrafi mnie zachwycić i ciągle mnie zaskakuje ( naprawdę to planowałem emigrację do CORK :D ale tak jakoś wyszło ).
Ja sam nie mam odwagi publikowania moich zdjęć, boję się że zrobię temu miastu krzywdę - może kiedyś - a bardzo chętnie obejrzę więcej twoich zdjęć z z tego miasta - zawsze to innt punkt widzenia :D
masz racje, fajne miejsce, widze ze pochodzisz z rybnika :)
pracowalem tam kiedys dla OS3 :):):)
ladne miasto
Znam ostrych - choć nie przepadam za flashem - ich produkcje mi się podobają.
david555
01-09-2007, 17:15
Fota bura dość i mało czytelna. Rozjaśnić by trzeba i 'przykontraścić'.
jacoslavgth
01-09-2007, 17:22
Znam ostrych - choć nie przepadam za flashem - ich produkcje mi się podobają.
wporzo goscie, robilem dla nich m.in. grafike do strony niquitina, sorki za ot :):):)
Megazordon
01-09-2007, 20:54
Zdjęcie zrobione dość niechlujnie. W tym kadrze był jakiś tam potencjał, ale go nie wykorzystałeś.