Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Ogrodzieniec w kolorze
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img444.imageshack.us/img444/6036/ogrodzieniec6gx6.jpg)
skąpy ten kolor troszkę...:-)
Ale zdjecie sie podoba. Poza obróbką oczywiście (rzecz gustu), dobrze wypatrzony kadr i ładnie oddana dramaturgia ruin posępnego zamczyska
jacoslavgth
29-08-2007, 09:31
mi sie bardzo podoba - wlasnie fajnie wygląda taki skąpy kolor, niby go nie ma a jest, no i dramaturgia zdjęcia :)
tylko dziwnie wygląda drugie okienko od lewej, tak jak by bylo inne tlo w nim, no ale moze tak chmury sie ulozyly.
bloker22
29-08-2007, 21:10
Bardzo ładne i fajne zarazem.
satch: dokładnie. głównie dla wydobycia czegoś z białego nieba.
david555
29-08-2007, 22:42
Iza, więcej koloru poproszę. Jeśli można.
Marta Baranowska
29-08-2007, 23:28
bdb
Iza - ile jest z krakowa do ogrodzieńca ?
Bo się wybieram i wybrać nie mogę.
Ups, sorki, że dopiero teraz. Jest ok 60-70 km, lecisz na Olkusz i tam za Hypernovą jest w prawo skręt na Ogrodzieniec. Pozdrawiam ;)
Mnie sie bardzo podoba :-D
mi sie bardzo podoba - wlasnie fajnie wygląda taki skąpy kolor, niby go nie ma a jest, no i dramaturgia zdjęcia :)
tylko dziwnie wygląda drugie okienko od lewej, tak jak by bylo inne tlo w nim, no ale moze tak chmury sie ulozyly.
przyłączę się do tej opinii ,świetny kadr a ta obróbka eksponuje walory tego miejsca -gratuluję :-D ****
tez mi sie wydaje, ze hdr. ale to dobrze :)
swietne
jak dla mnie bomba - dobrze "złapana" jura nie wymaga kolorów, wręcz przeciwnie, pozdrawiam
Zdjęcie jest bardzo fajne. Monochromatyczność dodaje dramatyzmu. Natomiast mam takie dziwne wrażenie potraktowania niektórych partii zdjęcia blurem. Albo mam coś z oczami...
Nostromo
05-04-2008, 10:31
Bardzo mi się podoba twoja fotka .
Korchez: Wszystko, ale nie blur - jego tu na pewno nie ma. To rozmycie po prawej wynika z GO.
Ktoś pytał jeszcze o dziwne ułożenie chmur w oknie... Chciałam zauważyć, że to linia horyzontu ;)
Pozdrawiam i dzięki!
Piotr_ek
06-04-2008, 14:27
Rewelacja - gratuluje dobrego zdjęcia :)
pzdr
P.