Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Satysfakcja i niepewność
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img250.imageshack.us/img250/9646/kjkjkjkkkjub0.jpg)
urzekla mnie ta historia :-)
powaznie - podoba mi sie, szczegolnie z tym tytulem
Niestety, dla mnie te zdjecie nie pokazuje tego co sugeruje tytuł. Brakuje mi tu jakiegos podkreslenia zamierzonego dramatyzmu. Trudno jest to określić werbalnie, ale ten kadr gra tylko twarzami modeli, byc może pozy są zbyt ststyczne, być może ujęcie nie nazbyt agresywne... W ogóle seksu tu nie czuję :-)
trzecie oko
21-08-2007, 17:43
Seksu nie czujesz, bo już po seksie;)
Seksu nie czujesz, bo już po seksie;)
już po, chyba:mrgreen:
Hm, panowie, nie chciałbym tu ten...tego...ale jak sie po seksie nie czuje seksu, to po kiego ten seks ? Dla samego seksu ? :-D
Megazordon
23-08-2007, 01:53
Dobrze uchwyciłeś moment, bo wątpię, że był jakiś seks. Miałeś szczęście po prostu w uchwyceniu tych dwóch wyrazów twarzy (ale to też się liczy): Facet myśli - "Zaliczyłem"
Kobieta myśli - "O ja głupia. Co ja zrobiłam!?"
Dobrze uchwyciłeś moment, bo wątpię, że był jakiś seks. Miałeś szczęście po prostu w uchwyceniu tych dwóch wyrazów twarzy (ale to też się liczy): Facet myśli - "Zaliczyłem"
Kobieta myśli - "O ja głupia. Co ja zrobiłam!?"
A ja myślę że tu nie ma żadnej filozofii. Facet wstaje z łóżka aby coś przegryźć na śniadanie, a kobieta się zastanawia jakie buty założyć na przyjęcie.
A facet zadowolony bo to prawdziwy facet. Duperelami się nie przejmuje. Duperele do rola kobiety, nic dziwnego że taka zamyślona...
Megazordon
23-08-2007, 03:09
A ja myślę że tu nie ma żadnej filozofii. Facet wstaje z łóżka aby coś przegryźć na śniadanie, a kobieta się zastanawia jakie buty założyć na przyjęcie.
A facet zadowolony bo to prawdziwy facet. Duperelami się nie przejmuje. Duperele do rola kobiety, nic dziwnego że taka zamyślona...
A myślałem, że ja jestem przyziemny :)
Gawronnek
23-08-2007, 03:27
ona po prostu zastanawia się jak on ma na imię
bukowy dziad
23-08-2007, 03:40
hehe - zeby w pelni podsumowac roznice miedzyplciowe, to ja uzupelnie, ze on sie usmiecha, bo mu wszystko jedno jak ona ma na imie;)
hehe - zeby w pelni podsumowac roznice miedzyplciowe, to ja uzupelnie, ze on sie usmiecha, bo mu wszystko jedno jak ona ma na imie;)
:lol::lol::lol::lol:!
No to tym samym jest to chyba najgłebiej zaanalizowane zdjęcie na forum...
:):) "dogłębna" analiza zdjęcia przed, a przede wszystkim post factum. no cóż, to i ja dorzucę parę groszy:
co z tym seksem, był czy nie był? - to już słodka tajemnica tej pary,
o czym myślą - a cholera wie, Pan pewnie o sprawach bardzo przyziemnych, jak określił kolega Światło,
Pani z kolei jest również dla mnie zagadką, może o tym co było parę godzin wcześniej, a może tylko o torebce i butach, jakie do niej ubrać..., lecz osobiście wyraz twarzy tej Pani właśnie mnie zainspirował do tego zdjęcia, obojętne, o czym by nie myślała:)
co z tym seksem, był czy nie był? - to już słodka tajemnica tej pary,
A fe, a fe tak podglądać! :)
Mialem to napisac ;)
A fe, a fe tak podglądać! :)
oj już zaraz podglądać:) spałem jak dziecko w tym czasie.
Mialem to napisac ;)
imiona swoje z pewnością znali:)
leny1980
24-08-2007, 12:25
moje kilka tytulow:
to juz po wszystkim
znowu bez orgazmu
gdzie jest punkt g
leny1980
24-08-2007, 12:26
ale z tym imieniem to najlepsze jest
david555
24-08-2007, 12:29
Nie wiem o czym myśli ta dziewczyna, ale może to wcale nie jest niepewność, tylko zupełnie coś innego.;) Np. widzi oczami wyobraźni zupełnie innego Pana i dlatego jest odwrócona pleckami.:)