Zobacz pełną wersję : Rescuepro
Witam,
jeśli ktoś miałby program RESCUEPRO (dołączany do kart Sandiska ) na zbyciu, proszę o kontakt.
Chętnie odkupię.Może jakaś wymiana (mam na zbyciu zamykaną, czarną osłonę do D70)
Przepraszam za zaśmiecanie, ale sprawa dość pilna, a ten dział jest dość popularny.;-)
Pozdrawiam.
A masz może na wymianę jakieś D80?
Hehe,
jeszcze długo, długo zostane przy D70, a taka osłona mi po prostu nie potrzebna, bo sprawdzam tylko histogramy.
D80 tylko pomacałem sobie w sklepie:-)
Szkoda. W zasadzie jestem przywiązany do tego programu, a nawet można powiedzieć, że się zżyliśmy (co prawda nie użyłem ani razu, ale co tam)...
Ale za całkiem nowego D80, to mógłbym się zastanowić. Jeszcze tylko jakaś łapówka, i może nawet bym się zgodził...
To może mogłbyś mi pożyczyć na jedną sesję, za ... no własnie, nie wiem co pijesz :smile:
No kwiatków w każdym razie nie piję... :)
A teraz poważnie. Jak rzeczywiście Ci zależy, to zobacz, czy nie ma działającej wersji na websajcie Sandiska, a jak nie, to jakoś Ci to mogę posłać... Nawet nie wiem ile ma instalka, bo nie miałem potrzeby (chwała bogu) instalować. Dali mi przy kupnie karty taką małą płytkę CD, jak odkopię, to powiem, ile to waży.
Z tym, że gdzieś u Sandiska chyba wisi legalna i działająca wersja. Zobacz i daj znać.
Dzięki za dobre chęci. Temat wałkuję juz od kilku dni. Owszem, można zassac Rescuepro, ale w wersji demo.
Program pokazuje, że zobaczył moje Rawy, ale nie da się ich zapisać. Z kolei inne programy widzą i odczytują Rawy jako tify w smiesznie małej rozdzielczości, chociaż ważą po 5MB.
Dogadałem się już kolegą Muddy'm, który obdaruje mnie jedną ze swoich płytek z tym programikiem.