Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Ostatnie wskazówki
Kolejna odsłona nie tak bardzo zakurzonej szuflady. Jakoś do tego zdjęcia mam sentyment.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/08/dsc_3027_-1.jpg
źródło (http://www.dobosch.com/forum/dsc_3027_.jpg)
danz1ger
16-08-2007, 03:19
"ostatnie wskazówki" - czyżby "ideał" sięgnął bruku ? a bardziej optymistycznie: "pierwsze wskazówki" ? może ciut więcej przestrzeni z prawej strony, żeby zaakcentować, że przygoda z fotografią jest przed nimi ?
Ciekawe kto kogo uczy? Dobrze wypatrzone
pozdrawiam
Niby nic a tu taka fajna fota. Ładnie trafione odpowiedni temat . Lubie takie fotki .
A ta szuflada to jak stara???? Dawno nie widziałem zucha w mundurku!!! ,nie wspominając super paska do spodni "wersja dla zuchów bo mniejszy "
A ta szuflada to jak stara???? Dawno nie widziałem zucha w mundurku!!! ,nie wspominając super paska do spodni "wersja dla zuchów bo mniejszy "
Drogą dedukcji wnioskuję, że nie przesadnie stara - autko w tle ma białe tablice. Ale gdyby nie to (no i obuw młodocianego), to faktycznie fotka z wczesnych lat 80. :-D
W pierwszej chwili, biorąc pod uwagę b&W, i ostatnie patriotyczne wydarzenia (dzien WP, Powstanie W) odniosłem wrazenie, ze to jakis powstanczy (historycznie) klimat. Dopiero po chwili odkryłem harcerstwo...
Ale to tylko dowód, że dobre zdjęcie może mówić wiecej niz samo przedstawia...
A ta szuflada to jak stara?
Tak jak wspomniałem - lekko zakurzona :)
Tak jak wspomniałem - lekko zakurzona :)
zazdroszczę Ci tej szuflady...
no i oka
uwielbiam Twoje fotki
pozdrówka:smile: :smile:
nie wiem co mam napisać, ale takie zdjęcia na długo pozostają w pamięci... wspaniała, piękna fotografia
Duży plus za ujęcie i pierwszy plan. Do perfekcji barkuje zabrania ich gdzieś, gdzie tło by było lepsze.
Duży plus za ujęcie i pierwszy plan. Do perfekcji barkuje zabrania ich gdzieś, gdzie tło by było lepsze.
Gdyby to bylo możliwe... nie była by to już reporterka ;)
Świetne, łezka w oku się kręci-)
Kadr lekko w prawo i byłby ideał jak dla mnie.
Tej!
Świetne, łezka w oku się kręci-)
Kadr lekko w prawo i byłby ideał jak dla mnie.
Tej!
A to fakt, musze skorygowac kadr. Dzieki za wskazowki. Tej!