Zobacz pełną wersję : PS i nieudany akt
radziu.art.pl
12-11-2005, 17:34
robiac ostatnio malu akcik zrobilem jedna bardzo fajna fotke tylko ze jedna piers jest nieco za nisko i jakby wychylila sie za bardzo w bok :> chcialbym teraz w PS ja troche podniesc i przesunac...jak to zrobic? ma ktos jakis pomysl?
weź lasso (ustaw kilka pikseli zmiekczenia zaznaczania - fether), zaznacz pierś z kawałkiem ciała dookoła, skopiuj, wklej na osobnej warstwie i podnieś do góry. Usuń gumką wystające fragmenty ciała, tak by implant wtopił sie w korpus. Spłaszcz warstwy. Ew. niedoskonałości popraw healing brushem.
P.S. W tak zwanym miedzyczasie mając cyca na osobnej warstwie możesz go np. powiekszyć, zmienić proporcje itd.
liquify... tylko!
Szlag trafi fakture skóry
liquify... tylko!
Szlag trafi fakture skóry
zależy jakie modyfikacje się przeprowadzi. potem patch toolem można nadrobić. albo jakimś healem.
zezowaty pinhol
12-11-2005, 19:05
...zrobić jeszcze raz zdjęcie? :roll:
...zrobić jeszcze raz zdjęcie? :roll:
Eee, za dużo roboty :lol:
najlepiej to przedstaw problem na zdjęciu - precyzyjniej będzie można Ci pomóc
następnym razem to mnie zawołaj, zawsze mogę pierś podtrzymać :twisted:
powerfactorx
12-11-2005, 22:32
A możeby tak do Polanicy Zdroju podjechać?? Tam korygują takie wady, ale jak pamiętam Radziu ma problemy z lokomocją ;)
radziu.art.pl
12-11-2005, 23:22
powerfactorx, hehe to dobrze pamietasz :>
no niestety fotki nie moge pokazac
probowalem zrobic to liquify i calkiem niezle wyszlo :) tylko zostaje jeszcze kwestia cienia pod ta piersia jest jakby byla ona odcieta jak mozna troche to rozjasnic?