Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zmiana pogody na Broken Top Mtn
Z tej samej wycieczki jak http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=33023
Ustępująca burza z masywu South Sister i Broken Top Mtn.
Zdjęcie zrobione z północnego stoku South Sister.
http://www.themarts.com/galeria/DSC_0050_900.jpg
Masakra! - pierwsze co mi przyszlo na mysl. Swietne, wywoluje emocje, a oto nie latwo. Zdjecie super.
Ps. Swoja droga troche zazdroszcze plenerow :)
Oglądałem galerię. Niezłe foty. :D
Tutaj chyba troszkę za mało góry, znaczy nieba nad górą.
pozdrawiam
Oj, pikna ta wasza Hameryka (widziana przez Twój obiektyw)... Twoje zdjęcia tylko utwierdzają moją chęć pojeżdżenia po tym kraju i pozwiedzania (ale chyba potrzebowałbym ze dwa lata urlopu).
No ale "przejdźmy do adremu", jak mawiają wojskowi.
Za jurgenem - szkoda trochę nieba, wygląda na całkiem dramatyczne. No i tak jakoś dziwnie czuję, jakby leciało w lewo. Pewnie to tylko złudzenie - ale jezioro i drzewka sugerują delikatny przechył (albo bardzo silny wiatr:-D).
Za jurgenem - szkoda trochę nieba, wygląda na całkiem dramatyczne.
Przylaczam sie. Chyba spokojnie mozna byly 1,5cm z dolu na rzecz gory...
No i tak jakoś dziwnie czuję, jakby leciało w lewo. Pewnie to tylko złudzenie - ale jezioro i drzewka sugerują delikatny przechył (albo bardzo silny wiatr:-D).
Prosto jest prosto. Gra swiatla, a po za tym widac skad wieja tam na codzien wiatry wiec same drzewa sa nieco pochylone w lewo.
Piekny widok... I dobra fotografia
Przylaczam sie. Chyba spokojnie mozna byly 1,5cm z dolu na rzecz gory...
Zgadzam się z uwagami. Ale żeby je poprawić to musiałbym się tam z powrotem pofatygować... :)
Robiłem to zdjęcie w sytuacji dość ekstremalnej, kiedy to już nawet schodzić w dół nie miałem sił. Zauważyłem że w takich trudnych warunkach bardzo ciężko się skupia na poprawnej i przemyślanej kompozycji...
Bardzo się podoba, dobra obróbka, dużo szczegółów. Jednak do góry też się przyczepie. A tak z ciekawości jakiego rzędu to wysokości, że jeszcze śnieg leży?
Bardzo dobra fotografia . Za kolegami mogłeś dać troszę do góry a może powiało by grozą :)
Cześć,
Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Przepiękne kolory, przepiękne niebo i niesamowita gra cieni. Jest to też zdjęcie, na które patrzy się dłużej niż 10 sekund, bo chce się wypatrzyć każdy szczegół. Gratulacje!
Przy okazji dzisiaj wszedłem pierwszy raz do Twojej galerii na PBase. Fantastyczne fotki! Świetnie upatrzone i widać, że potrafisz czytać światło. Jestem pod wrażeniem i gratuluję!
Poza tym masz piękne widoki na wycieczkach.
Pozdrawiam
Remek
shadowArt
07-08-2007, 11:26
Kurcze - niesamowita ostrość.
Musiało być krystalicznie czyste i suche powietrze...
Sebastiann
07-08-2007, 12:06
Ulala świetne zdjęcie, obróbka miodzio. Gratuluje!
wooooow
pieknie jest pieknie!
a jeszcze piekniej po wizycie w Galerii
wielki szacunek!
co do foty zaś... hmmm czy nie za dużo góry? w sensie nieba? nuudne takie jakies...
/zart oczywiscie!!!/ :))
plastycznie, piekne swiatlo i krajobraz
Jacek Wrzesińsk
07-08-2007, 16:51
Świetne! Podoba mi się!:wink: