Zobacz pełną wersję : Nikon coolpix L11 ( POMOCY)
Kamil_KRAKOW
31-07-2007, 19:07
Dziś aparat niefortunnie wyleciał mi z rąk spadł niestety on na kraweznik ma kilka sladow uderzenia (3,4) ale najgorsze jest to ze hmm przod aparatu ktory sie wysuwa nie chce sie ruszac ogolnie aparat wporzadku tylk onie wiem co to sie stalo mzoe ktos wytlumaczyc co jest tego powodem ?
powodem jest to ze aparat spadl ci na ziemie. zapewne uszkodzony jest mechanizm wysuwania obiektywu. po upadku nie masz co liczyc na gwarancje wiec mozesz spokojnie poszukac kogos tanszego w okolicy
Kamil_KRAKOW
31-07-2007, 20:06
czyli to da sie naprawic ? ile to moze kosztowac ?
zapytaj w nikon polska na ulicy postepu 14 w Warszawie
zalezy co popsute i kto naprawia. znajdz kogos kto naprawi i zapytaj.
Jak byś nie dał rady go naprawić i chciał go sprzedać na części to jestem chętny na kupno wyświetlacza. Rozlał mi się, w serwisie za drogo, a trochę ciężko się bez niego robić zdjęcia.
lapserdak88
21-08-2007, 22:23
a ja mam taki problem, że nie mogę się połapać czy ten aparat (L11) może być używany jako kamerka internetowa... bo w ustawieniach aparaty, jest konfiguracja interfejsu i tam jest wideo i coś tam jeszcze... i nie wiem czy się da, a jeśli tak, to jak używa L11 jako kamerki??
bo w ustawieniach aparaty, jest konfiguracja interfejsu i tam jest wideo i coś tam jeszcze... i nie wiem czy się da,
lektura instrukcji obslugi powinna pomoc
a jeśli tak, to jak używa L11 jako kamerki??
podlaczajac wyjscie tv do karty tv