Zobacz pełną wersję : polska instrukcja do Nikon D40
krzysiek61
29-07-2007, 23:12
Witam wszystkich. Z góry przepraszam jeśli padło już na tym forum takie pytanie, ale potrzebuję na gwałt instrukcję po polsku do Nikona D40. Aparat kupiłem we Włoszech, jestem początkującym użytkownikiem, i chce się zająć fotografią na poważnie. Problemem jest to ze nie znam angielskiego, włoskiego zresztą też. Thanx za pomoc.
saboteur81
29-07-2007, 23:48
uciekaj! :) zanim cię dopadną obrońcy prawa autorskiego. z tego co wiem ciężko na necie dostać taką instrukcję, ktoś ostatnio pisał żę w serwisie za 30zł zamówił.
a tak w ogóle to jak w dzisiejszych czasach można nie znać angielskiego? :P
krzysiek61
30-07-2007, 00:25
dzieki... jakos sobie poradze. bede musial dochozic do wszystkiego droga prub i bledow...gratuluje bieglej znajomosci angielskiego.pozdrawiam serdecznie.
Sebastiann
30-07-2007, 10:39
uciekaj! :) zanim cię dopadną obrońcy prawa autorskiego...
nie tyle obrońcy prawa autorskiego co obrońcy FAQ:)
W aparacie jest zdaje się polskie menu? A na obudowie jest przycisk z pytajnikiem? Jeśli tak, to wydedukujesz większość opcji.
(..)bede musial dochozic do wszystkiego droga prub i bledow...gratuluje bieglej znajomosci angielskiego.
A ja gratuluję biegłej znajomości języka polskiego.
Rafał_Sz
30-07-2007, 11:06
Do D40 nie potrzeba instrukcji obsługi. Toż to łatwiejsze w obsłudze niż pralka "Frania".
Powiedział co wiedział...
david555
30-07-2007, 14:43
Powiedział co wiedział...
A wiedział, co powiedział, bo to święta prawda.:)