Zobacz pełną wersję : Lightroom - jak zastosować ustawienia domyślne do wielu zdjęć
To jeszcze jeden temat, który mnie przerasta w Lightroomie :) W zakładce ustawienia domyślne można sobie wybrać różne predefiniowane ustawienia (robione przez ludzi). Do jednego zdjęcia ok - klikam na ten, który mi pasuje i jest. Jak to jednak zrobić dla większej liczby zdjęć?
Kombinuje ale coś mi nie idzie :)
Zaznaczasz wiele plików i klikasz na prezent. Przynajmniej tak kiedyś było
- - - - kolejny post - - - - - -
A jak tworzysz domyślny profil z presetem to była taka opcja w prawej palecie
To jeszcze jeden temat, który mnie przerasta w Lightroomie :) W zakładce ustawienia domyślne można sobie wybrać różne predefiniowane ustawienia (robione przez ludzi). Do jednego zdjęcia ok - klikam na ten, który mi pasuje i jest. Jak to jednak zrobić dla większej liczby zdjęć?
Zaznaczaj, że nie używasz LRC, tylko tego chmurowego cudaka. Na każdym urządzeniu ma inne funkcje.
Zaznaczaj, że nie używasz LRC, tylko tego chmurowego cudaka. Na każdym urządzeniu ma inne funkcje.
No właśnie kilka wersji się tego narobiło :( Niby to samo a każda inna. Widzę to po tym co próbowałem sam wyszukać - opisy podają rozwiązanie ale w mojej wersji nie działa.
W każdym razie mówimy o nowym, chmurowym Adobe Lightroom 7.5 :)
To nie jest wersja, to są całkiem inne programy. Większość pracuje na LRC i do niego dostajesz porady.