Zobacz pełną wersję : Odszumitor n iPada prod
BambusZMikronezji
26-03-2025, 22:13
Czy ktoś z kolegów / koleżanek zna może jakiś sensowny program odszumiajacy zdjęcia (poziom LR, DXO) dostępny na iPad Pro z procesorem M? Jakoś nic nie mogę znaleźć. LR nie ma takiej funkcji w ipadowym wydaniu
Niestety, na iPada nie ma pełnej wersji pakietu Adobe, jest tylko wersja mobilna, bez odszumiania. Pisałem o tym jakiś czas temu.
Co o jest w sumie dziwne, bo pod Windows na Snapdragon przy tablecie Microsoft Surface można zainstalować pełną wersję i tam odszumianie działa.
Takie uroki sprzętu Apple niestety.
BambusZMikronezji
26-03-2025, 22:27
Niestety, na iPada nie ma pełnej wersji pakietu Adobe, jest tylko wersja mobilna, bez odszumiania. Pisałem o tym jakiś czas temu.
Co o jest w sumie dziwne, bo pod Windows na Snapdragon przy tablecie Microsoft Surface można zainstalować pełną wersję i tam odszumianie działa.
Tego się obawiałem. Dzięki
To uroki nie tyle sprzętu, co systemu operacyjnego. Surface ma pełny Windows, a iPad ma system podobny do iPhone.
Swoją drogą, to na iPad nie ma też WhatsApp, chociaż jest na iPhone i macOS.