Zobacz pełną wersję : Zadania Tematyczne #254 - Ja latam!!!
Zaczynamy następną zabawę :]
Autorem tematu jest August68
" Ja latam!!! "
Regulamin : REGULAMIN - Zadania tematyczne (https://forum.nikoniarze.pl/threads/312917-Zadania-Tematyczne-Nowy-regulamin?p=4237834&viewfull=1#post4237834)
Prace prosze wysyłać na maila:
[email protected]
Termin nadsyłania prac: 24.02.2025 r. o godzinie 21.00
Wyłonienie zwycięzcy - 3 dni
Dogrywka w przypadku remisu - 1 dzień
Informacja: zdjęcia przesłane od osób nie będących użytkownikami Forum, NIE będą brane pod uwagę w głosowaniu.
I pamiętać o rozmiarach!
INFO, ważne, czytać. Minimalny rozmiar to 1600 (poziom) x 1200 (pion), czyli jak w Kreciogrodzie. :D
To tak, żebyście się nie mylili przy eksporcie zdjęć. ;)
INFO, ważne, czytać cześć druga: nie zapomnijcie się podpisać. O.
INFO, ważne, czytać cześć trzecia: NIE ZOSTAWIAĆ ZNAKÓW WODNYCH NA ZDJĘCIACH! No.
siemalysy
17-02-2025, 20:52
Kierownika pytanko mam.
"Ja latam", czyli on lata a inni mu robią zdjęcia. Czy, "Ja latam" i robię zdjęcia? A może, "Ja latam" czyli ja nim latam i robię zdjęcia? ;)
siemalysy
17-02-2025, 21:00
Yyy...
A dlaczego "Tak?", a nie "Tak."?
siemalysy
17-02-2025, 21:10
Nie zadowala mnie ta odpowiedź!
Ok.
Uwzględniając różne zmienne, w tym temperaturę powietrza, fazę księżyca i kilka innych czynników psycho-fizycznych, po długich rozmyślaniach i badaniach, doszedłem do wniosku, że odpowiedź na zadane pytanie brzmi: Ponieważ bo tak.
Lepiej? :p
siemalysy
17-02-2025, 21:24
Ni wuja...
Dalej lipa i coraz większe niezadowolenie :-D
Yyy...
A dlaczego "Tak?", a nie "Tak."?
"Bo śnieg" :mrgreen:
https://youtu.be/0PkQi8uRbaE?t=10
Siemalysy podniósł bardzo ważna kwestie, jaką jest perspektywa, nie wiemy bowiem co autor mial na myśli, w związku z tym uprzejmie donoszę, że mam podobny dylemat natury stanu ulotności jasności świadomości.
Bo odpowiedź na pytanie siemalysy brzmi: wszystkie powyższe.
O.
Zadowoleni?
No nie bardzo, unikasz odpowiedzi niczym jeżozwierz autostrady.
No przecież dostałeś odpowiedź:
Kierownika pytanko mam.
"Ja latam", czyli on lata a inni mu robią zdjęcia. Czy, "Ja latam" i robię zdjęcia? A może, "Ja latam" czyli ja nim latam i robię zdjęcia? ;)
Odpowiedź prawidłowa: Wszystko powyższe. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=HCucos4qGQw
August68 jako tematowymyślacz proszę doprecyzuj bo widzisz jak ochoczo chcą wziąć udział a nie wiedzą jak interpretować ;)
Prosimy o napisanie rozprawki xD
August68
18-02-2025, 09:57
Ja bym napisał nawet że "już lecą" żeby wysyłać zdjęcia na konkurs... zatem wystarczy sobie zrobić zdjęcie w czasie tego "uniesienia" i już... zatem prawidłowa odpowiedź - zgodnie z normami języka polskiego wygląda tak:
Ja latam
Ty widzisz jak ja latam
On widzi jak ja latam
My widzimy jak ja latam
Wy widzicie ja ja latam
Oni widzą jak ja latam
Podstawcie swoje zdjęcie we właściwe miejsce i ... wysyłajcie.
No nie wiem... a jak ktoś identyfikuje się jako niebinarny? :D :D ;);)
August68
18-02-2025, 11:15
Fakt powinienem doprecyzować... w trzeciej osobie powinno być on, ona, ONO widzi jak ja latam..
To ja poprosze o to co mam konkretnie dodać do pierwszego posta by każdy/każda/każdo/cokolwiek a nawet osoby rosówkododatnie były zadowolone i mogły się odnaleźć w temacie :]
Nie no raczej sobie żarty robimy xD
siemalysy
18-02-2025, 17:06
To się narobiło :(
A ja tylko pociągnął ;)
August68
18-02-2025, 18:52
To się narobiło :(
A ja tylko pociągnął ;)
Pawlak też tak mówił... ;-)
A spróbujcie marudy i grymasiarze nie wysłać teraz pracy :-P to w następnej edycji Wasze akurat, oczwiście zupełnym przypadkiem, zgubie :mrgreen:
A spróbujcie marudy i grymasiarze nie wysłać teraz pracy :-P to w następnej edycji Wasze akurat, oczwiście zupełnym przypadkiem, zgubie :mrgreen:Chmm, co? Nic nie słyszę co napisałeś xD xD
Było kapelutek albo czepek w tych tunelach nosić to do uszu by piasek nie wleciał xD A teraz to nawet na słuch nic nie złapiesz xD
Morsem nadaj, może poczuje wibracje. :lol:
Jak mu łapki zamarzły to jak zacznie wibrować, to się rozpadną xD nie bądźmy już takimi okrutnikami xD
Ale cisza, chyba faktycznie zamarzł :roll:
paparapa
21-02-2025, 09:11
No dobra, to jaki jest ostatecznie temat albo jego poprawna interpretacja..?
Ślij co chcesz, głosownicy ocenią :mrgreen:
No dobra, to jaki jest ostatecznie temat albo jego poprawna interpretacja..?
możesz zaliczyć całkowity odlot
Misie Pysie kochane :D pamiętajcie by pliczek ze zdjęciem, który wysyłacie nazywać swoim nickiem, jest nam wtedy łatwiej ;)
siemalysy
24-02-2025, 17:39
Ile masz na skrzynce?
Bo ja nic nie znalazłem niestety :(
Wypuść capniętego gołompa, będzie odlatywał, to mu zdjęcie zrobisz. :mrgreen:
siemalysy
24-02-2025, 17:51
Skończyłem już z gołompami.
Jaaasneee, każdy tak mówi.
A bidne gołompy nad Ucią znikają.
Ile masz na skrzynce?
Bo ja nic nie znalazłem niestety :(
Myślisz, że ja licze? Wchodze, łup, łup, łup zapisane byle jak [jak sa tu fakni Kapitana Bomby a szczególnie Łęciny to będa wiedzieć o co chodzi :mrgreen:] i fajrant :D Dopiero jak foty dodaje to licze xD
Ale dziś zrobie wyjątek, na ten moment, a jeszcze nie wmontowałem sie na skrzynke od około 16, mam 9.
siemalysy
24-02-2025, 21:18
Aha.
Rozumiem.
Zapraszam do głosowania (https://forum.nikoniarze.pl/threads/319654-Tematyczne-254-G%C5%82osowanie)