Zobacz pełną wersję : Nikon Coolpix A
Celeborn
06-02-2025, 16:44
Czy posiada ktoś w/w aparat i zechciał by wysłać kilka poglądowych rawów ?
cz4rnuch
06-02-2025, 17:35
Aparatu już nie mam, ale nefy jakieś mi zostały. Mogę jutro podesłać.
PS To jeszcze idzie gdzieś kupić w dobrym stanie?
Celeborn
06-02-2025, 20:52
Na ebayu można w dobrej kasie wyrwać. Ale najpierw chciał bym sprawdzić czy jest sens. Jak byś te zdjęcia wysłał to było by ekstra.
Mega sprzęt - w górki, na spacery, street, ale i full pro sesję da się zrobić z lampami zewnętrznymi.
Do tego gwint na filtry, gniazdo statywowe, wbudowana lampa z pelnym manualem i super wykonanie.
cz4rnuch
06-02-2025, 21:44
Na ebayu można w dobrej kasie wyrwać. Ale najpierw chciał bym sprawdzić czy jest sens. Jak byś te zdjęcia wysłał to było by ekstra.
Na jakichś iso ci zależy? Krajobraz czy coś podobnego? Ogólnie fajna matryca apsc, podobna lub taka sama jak to co proponowały w tym czasie dxsy np. (chyba) d5100. Na plus, że to zupełnie nie wygląda jak poważy aparat. Na minus , że to takie średnio "responsywne".
jurkarol
06-02-2025, 22:40
Nie ma się nad czym zastanawiać, bierz coolpixa A.
Matryca jak d7000
Na eBayu raczej poniżej 2500 trudno znaleźć a często ponad 3000 zł
Celeborn
06-02-2025, 23:28
Na jakichś iso ci zależy? Krajobraz czy coś podobnego? Ogólnie fajna matryca apsc, podobna lub taka sama jak to co proponowały w tym czasie dxsy np. (chyba) d5100. Na plus, że to zupełnie nie wygląda jak poważy aparat. Na minus , że to takie średnio "responsywne".
Zakres iso to bardziej z tych niższych. Najbardziej to bym chciał sprawdzić jakie kolory ta matryca generuje. Więc krajobraz będzie ok, nawet jak masz jakieś zdjęcia w pełnym słońcu.