Zobacz pełną wersję : Luminar Neo w subskrypcji czy LR + PS plan foto
Dzień dobry, czy warto zakupić subskrypcję na Luminar Neo kończy się promocja bo rozważam ten program albo LR plan foto , korzystniej cenowo wychodzi Luminar tylko nie mogę się zdecydować co byście jednak polecili bo wersja dożywotnia Luminara to chyba średni pomysł ?. Gwoli wyjaśnienia na foto nie zarabiam.
Witam, ja posiadam wersję dożywotnia od kilku miesięcy, dla mnie program poprawny i robi dużo dobrej roboty.
A używałeś w ogóle Luminara? Pasuje Ci obsługa i możliwości czy patrzysz tylko pod względem ceny? :)
Nie wiem jak nowe wersje, sam używałem przez chwilę starą wersję Luminar 3 (był swego czasu darmowy) ale nie byłem z niego zbytnio zadowolony. Na moich komputerach pewne działania robił dość mulasto, potrafił mi się zawieszać. Finalnie wkurzyło mnie to na tyle mocno, że odinstalowałem go i używałem darmowego RAW Therapee *
*używane na sprzęcie, na którym nie miałem LR. Bo nie ma co ściemniać - przyzwyczajenie raczej każe mi stawiać na pierwszym miejscu LR.