Zobacz pełną wersję : Tematyczne #247- Głosowanie.
Dobry.
Na temat Fotolatryk:
"Kreatywnie z własną scenografią."
zostało zgłoszonych 7 zdjęć, co oznacza 2 (słownie: dwa) głosy. Nie głosować na więcej.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim:
1.
83560
2.
83561
3.
83562
4.
83563
5.
83564
6.
83565
7.
83566
Zapraszam.
Nie głosować na siebie, na Krety ani na Lysych na rowerze, czy inne Wiatraki. Bo nie. ;)
To ten...
2/3/1
1
:mrgreen:
OjTam że niby "jedynka"? :-D
Że niby jest jeden chętny na Żabę, jeden na IIIcim, etc.
wortexo20
06-11-2024, 18:01
Troszeczku mało tych prac, szkoda że konkurs traci na popularności.
Traci bo tematy coraz bardziej pokręcone :)
Obawiam się, że związek między "pokręceniem" tematu a liczbą nadesłanych prac nie jest tak prosty, jak mógłby się wydawać... :roll:
siemalysy
06-11-2024, 23:25
Podoba mi się kreatywność, która pozwoliła wykonać niektóre zdjęcia. Ciekaw jestem ostatecznego rozstrzygnięcia.
Ty lepiej napisz, dlaczego sam nie wysłałeś? Ku podtrzymaniu tradycji? :mrgreen:
Ja miałem wysłąć kaktusa w sedesie ....
Wind Mill
06-11-2024, 23:45
A mi do głowy przyszło zdjęcie głośników marki Creative w jakimś plenerze - cóż począć, nie mam takowych.
Znowu? :lol:
Kiedyś jeszcze z legiem cos miałem, ale wszystkie rawy poszły w kosz i zostały miniaturki, trzeba by odkurzyć też lampy...
A mi do głowy przyszło zdjęcie głośników marki Creative w jakimś plenerze - cóż począć, nie mam takowych.
No i dlatego miałeś obrazek ślimaka aka MIĘCZAK :mrgreen: Bierzesz markowe jak masz, na kartce piszesz Creative, najlepiej z błędem, przycinasz elegancko by pasowało, zaklejasz oryginalne logo i włala(szek). Masz kreatywne słuchawki ;)
Jeszcze można się z nami pobawić jak ktoś ma ochotę :]
No i Żaba pooszła się paść. :D
Ty lepiej głośnij, zamiast się martwić.
Bo Lysy i spiryt zagłosowali. Bez przypominajki.
Możesz dogrywkę zrobić. Nic więcej.
Tyle samo głosujących tu i w Kreciogrodzie :D
Popsułem?
Bo u siebie popsułem, zupełnie nieświadomie :)
Peszokret...idę płakać w kącie.
Nie poznaje siebie, może to już czas.... na kretokoniec....
Nie poznaje siebie, może to już czas.... na kretokoniec....
Kupię sprzęt foto, video i komputer po cenie jaką powiedziałeś żonie :mrgreen:
Kupię sprzęt foto, video i komputer po cenie jaką powiedziałeś żonie :mrgreen:Ooo cototonie [emoji1787]
I Kret moment odżył. :mrgreen:
No, i już nie ma mysli kretokończnych :mrgreen: Tak się przywraca do życia xD
https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExcDJobWY4bGswem8yaW4xNGlxcXc2ODV mNmExaGp1MWR1d2w1bzRwbyZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfY nlfaWQmY3Q9Zw/lLkKpUBx8K6be/giphy.webp
markoniMark
08-11-2024, 21:26
MAO! Nie jest dobrze.
Podsumujmy.
Miejsce I:
Fotolatryk
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=83563&d=1730837400&thumb=1
Miejsce II:
traperos
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=83565&d=1730837400&thumb=1
Miejsce III:
markoniMark
https://forum.nikoniarze.pl/attachment.php?attachmentid=83561&d=1730837400&thumb=1
Nagród specjalnych brak.
Gratulacje.
hmmm....
chociaż nie wykazałem sie kreatywnością i umiejętnością budowania scenografii ...
.... to jednak miałem nosa co do tego kto wygra
:D:D:D
Fotolatryk
08-11-2024, 23:57
Dzięki za głosy. Fotkę pstryknąłem obiektywem MC HELIOS 44M-4 2/58. Parkę doświetliłem latarką.
Głosowałem na zdjęcie nr 6.
Eh, boję się wymyślić nowy temat... :???:
83654
Eh, boję się wymyślić nowy temat... :???:
:-D :-D :-D
Oprócz tego co napisałem wcześniej o motywacji ;-)....
myślę że Twoje tematy motywują do myślenia,
a nie tylko przeszukania biblioteki zdjęć.
Mówiłem że temat powinien wymyślać ten co nie bierze udziału w zabawie to nie chcieliście mnie słuchać :)
markoniMark stawiasz mi piwo bo miałem oddać głos na spinacze ale założyłem że to jest pewniak i tym sposobem znalazłeś się na pudle :)
markoniMark
09-11-2024, 12:38
Mówiłem że temat powinien wymyślać ten co nie bierze udziału w zabawie to nie chcieliście mnie słuchać :)
markoniMark stawiasz mi piwo bo miałem oddać głos na spinacze ale założyłem że to jest pewniak i tym sposobem znalazłeś się na pudle :)
Oczywista że stawiam piwencjo i dzięki za ten głos i o ile sobie przypominam to ktoś miał dokopać Fotolatrykowi.
- - - - kolejny post - - - - - -
Gratulacje dla zwyciężającego zwycięzcy Fotolatryk i dzięki wszystkim za głosy w tym el konkurso, który chyba jednak powinien zmotywować tym tematem większą liczbę uczestników tego forum.
Fotolatryk
09-11-2024, 13:08
:-D :-D :-D
myślę że Twoje tematy motywują do myślenia,
a nie tylko przeszukania biblioteki zdjęć.
I oto mi chodzi.
Nic prostszego nie przychodzi mi do głowy, więc nowy temat to: "Remonty ulic, dróg, wiaduktów i mostów". Pomimo tak banalnego tematu spodziewam się narzekań :grin:
Ło matko, skąd ja most wezmę, ło jesuu xD xD
Fotolatryk
09-11-2024, 13:14
Z Mostowa pod Koszalinem? Jest taka miejscowość i jest tam most :)
Kiedy wyjechali na wyniosłość drogi oczom ich ukazał się las...
- przewróć stronę
- o k...a, oczom ich ukazał się las...krzyży :grin:
Wind Mill
09-11-2024, 15:46
I to jeszcze w remoncie! :mrgreen:
Znajdzie cały i rozkopie. Rozkopany czy w remoncie, kto się zorientuje. :mrgreen:
traperos
11-11-2024, 01:52
Gratki dla zwycięzcy i dzięki za głosy :) zabrakło jednego :)
siemalysy
12-11-2024, 10:33
Mocno zainteresowany i zniecierpliwiony czekam na nowy temat zabawy ;)
Spoko loko, dzisiaj wyruszamy na nową przygodę [emoji846]
Dex, kiedy ruszamy? :)
Szanowni Zabawowicze - ruszamy dziś :]
Zapraszam do nowej zabawy (https://forum.nikoniarze.pl/threads/318833-Zadania-Tematyczne-248-Remonty-ulic-dr%C3%B3g-wiadukt%C3%B3w-i-most%C3%B3w?p=4315028#post4315028)