Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Portret
bardzo "francusko" kinowy :)
LeonardZelig
06-10-2024, 21:05
Juliette Binoche w "Niebieskim".
Imię modelki się zgadza ;)
Fakt, kadr panoramiczny od razu robi wrażenie że jest klatką z filmu. Do tego ładna dziewczyna.
Juliette Binoche w "Niebieskim".
No właśnie coś mi tak ... ;)
- - - - kolejny post - - - - - -
bardzo "francusko" kinowy :)
uhm...jakbym miał taki aparat od sigmy hyba... taki ma panoramiczną matrycę..
- - - - kolejny post - - - - - -
Imię modelki się zgadza ;)
.
no fakt :D
RomanZWrocławia
07-10-2024, 19:53
Skojarzenia to ja mam z Carrie-Anne Mos z pierwszego Matrixa. Zazwyczaj lubię Twoje zdjęcia, to do mnie nie gada. Świetna modelka, o inspirującej, nieplastikowej urodzie więc o co chodzi? Może ta miękkość mi do charakteru twarzy nie pasuje, może boli mnie kolorystyka zdjęcia, może kluchy w tle mi nie pasują, może brak mi jakiegoś światła rysującego tę twarz. No nic mi nie leży, wszystko mi zgrzyta. Starość i jesień pewnie.
Skojarzenia to ja mam z Carrie-Anne Mos z pierwszego Matrixa. Zazwyczaj lubię Twoje zdjęcia, to do mnie nie gada. Świetna modelka, o inspirującej, nieplastikowej urodzie więc o co chodzi? Może ta miękkość mi do charakteru twarzy nie pasuje, może boli mnie kolorystyka zdjęcia, może kluchy w tle mi nie pasują, może brak mi jakiegoś światła rysującego tę twarz. No nic mi nie leży, wszystko mi zgrzyta. Starość i jesień pewnie.
Cóż. Nie mogę robić tylko w jednym stylu :)
RomanZWrocławia
07-10-2024, 20:46
Ja też jesieni nie odwołam ;)
Próbowałeś? Daj znać jak ci wyszło. A jak się uda to podziel się co trzeba zrobić :)