Zobacz pełną wersję : [ Streetphoto ] Z_Ulicy
markoniMark
22-07-2024, 22:50
street_peron_photo
Na wrocławskim Dworcu Głównym przed wyjazdem do...
Nikkor 70-300.
23.
81494
markoniMark
23-07-2024, 23:28
Uchwycone na ulicy Podwale we wrocku, przy rannym 'skośnym słońcu'.
Nikon D7500, obiektyw Nikkor 18-140.
24.
81515
25.
81516
Sprzedaj tele, zapnij jakiś opowiednik 28mm; zachodź ludzi od przodu, podchodź do nich na 3 metry albo bliżej. Patrz co jest w kadrze poza nimi. Za jakiś czas coś Ci się urodzi.
markoniMark
24-07-2024, 10:51
Sprzedaj tele, zapnij jakiś opowiednik 28mm; zachodź ludzi od przodu, podchodź do nich na 3 metry albo bliżej. Patrz co jest w kadrze poza nimi. Za jakiś czas coś Ci się urodzi.
Dzięki za radę, w tej chwili dla mnie to nie jest takie oczywiste, ale pewnie spróbuje znając siebie. Dzięki Pozdro.
markoniMark
31-07-2024, 09:23
Kontynuując temat z wrocławskich ulic, wrzucam foty zrobione na wiosnę z nowej ulicy (trasy) tramwajowej na Nowy Dwór.
Nikkor 70-300.
26.
81676
27.
81677
LeonardZelig
31-07-2024, 09:36
markoniMark co Cię skłoniło do zrobienia tych zdjęć? Co chciałeś pokazać?
Obstawiam ratowanie planety przed globalnym ociepleniem, ratowanie zagrożonych gatunków zwierząt, walka z suszą w Afryce itp...
Kontynuując temat z wrocławskich ulic, wrzucam foty zrobione na wiosnę z nowej ulicy (trasy) tramwajowej na Nowy Dwór.
Nikkor 70-300.
26.
81676
27.
81677
Czasami jak trzeba zrobić obrazki z miasta to tego typu ujęcia są dobre (do materiału wideło). Bo pozwalają opowiedzieć o jakimś obszarze lub zdarzeniu. Jak pojedyncza fota, tak sobie.
markoniMark
31-07-2024, 21:28
Ot tak po prostu sytuacja z "życia ulicy", przypadkowa nie ustawiana, jedyna w swoim rodzaju, przechodziłem, zrobiłem i na forum wrzuciłem. Fota z życia. Taka sama jak fota stawu we mgle po którym pływa kaczka.
- - - - kolejny post - - - - - -
Obstawiam ratowanie planety przed globalnym ociepleniem, ratowanie zagrożonych gatunków zwierząt, walka z suszą w Afryce itp...
Nie wierzę w globalne ocieplenie, a już na pewno w europejski zielony ład!
- - - - kolejny post - - - - - -
Czasami jak trzeba zrobić obrazki z miasta to tego typu ujęcia są dobre (do materiału wideło). Bo pozwalają opowiedzieć o jakimś obszarze lub zdarzeniu. Jak pojedyncza fota, tak sobie.
Dzięki fafniak za radę. Byłem na twojej stronie w linku który mi podrzuciłeś, jest co oglądać i czerpać inspiracje. Pozdro.