Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] 12:54
Zdjęcie zrobione w południe, akurat byłem na spacerze z N(Z) 70-180 2.8, gdy pojawiły się ciemne chmury które stworzyły świetne, kontrastujące tło.
78599
No i proszę jak ładnie wyszło. Wygląda jak tarka do warzyw :)
Wygląda jak tarka do warzyw :)
Też mi się tak skojarzyło :)
świetne zdjęcie :)
Dziękuję - a kojarzysz ten rzeszowski budynek? :)
haha, właśnie miałem pytać, czy to przypadkiem nie jest krakovska, ale stwierdziłem, że to raczej mało prawdopodobne. Z ciekawostek: początkowy projekt zakładał elewację w kolorze czarno-żółtym, ale chyba inwestor się wycofał. Koleżanka robiła tam przy projekcie. Kolejny obiekt do losowej pstrokatości archikatedralnej miasta Rzeszowa :)
Wind Mill
29-01-2024, 13:56
Panie, ale ramka się Panu temu zdjęciu na dole ucięła! ;)
haha, właśnie miałem pytać, czy to przypadkiem nie jest krakovska, ale stwierdziłem, że to raczej mało prawdopodobne. Z ciekawostek: początkowy projekt zakładał elewację w kolorze czarno-żółtym, ale chyba inwestor się wycofał. Koleżanka robiła tam przy projekcie. Kolejny obiekt do losowej pstrokatości archikatedralnej miasta Rzeszowa :)
A jednak, to Krakovska, dobre oko ;) Nie jest taki zły, aczkolwiek z bliska te kolory na balkonach nie prezentują się aż tak fajnie jak na wizualizacjach.
Panie, ale ramka się Panu temu zdjęciu na dole ucięła! ;)
W pierwszym podejściu to cała ramka była kilka razy grubsza :)
niesamowite wrażenie
dobra fota
- - - - kolejny post - - - - - -
niesamowite wrażenie
dobra fota
Bardzo dobre
Kadr super, do tego wzmocniony kolorami i kontrastem mocnego nieba i białej elewacji