Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jotunheimen
Jotunheimen_Norwegia, fragment parku narodowego, w panoramie
78571
sauron10
27-01-2024, 12:09
Bardzo ładne. Jest równowaga, wydaje mi się że ciut za mało gór, ale nie przeszkadza mi to za bardzo. Swoją drogą zazdroszczę wyjazdu :)
paparapa
27-01-2024, 13:52
Jotunheimen_Norwegia, fragment parku narodowego, w panoramie
Oooo! Jedno z kultowych miejsc południowej Norwegii. :) Zresztą jak cała droga 55.
Rozmarzyłem się, a i serce zabiło szybciej na taki widok.
Sognefjellschytta o chyba najlepszy punkt widokowy na Store Smørstabbtinden. Nie licząc tych które są przy szlaku do Krossbu. :)
Oooo! Jedno z kultowych miejsc południowej Norwegii. :) Zresztą jak cała droga 55.
Rozmarzyłem się, a i serce zabiło szybciej na taki widok.
Sognefjellschytta o chyba najlepszy punkt widokowy na Store Smørstabbtinden. Nie licząc tych które są przy szlaku do Krossbu. :)
Byłem tam trzykrotnie w odstepach z reguły dwuletnich, jak to mowia do trzech razy sztuka , złapałem troche swiatła , pierwsze dwa razy to był horor , wiatr, zimno ze nie chciało sie wyjsc z auta . Tym razem bylismy tam kilka godzin zeby nic nie stracic z mozliwosci spokojnego obfotografownia tego co sie do tego nadawało
czupacabra
27-01-2024, 21:47
Super, czy używasz trybu hires?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kojocisko
27-01-2024, 22:19
To zdjęcie z Z7. Niektórzy to mają szuflady...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W Olimpusie uzyłem dwukrotnie , bdb rezultaty, plik jpg wazy 468MG , a na długim boku ponad 10 000 tys , ale ta fotografia jest z Z7 z mojego archiwum. W tym watku masz Hiresa https://forum.nikoniarze.pl/threads/315862-Most?highlight=