Zobacz pełną wersję : When the night comes ;)
Cześć,
Ciekawy efekt zadymki śnieżnej i naszej najjaśniejszej gwiazdy.
78224
Wind Mill
09-01-2024, 23:59
Ślicznie. :)
Wewnętrzna maruda:
- bla bla, centralne, bla bla, mocny punkt - no i kij, że centralne, tu robi. :mrgreen:
- ciekawe, jak wygląda kolor. ;)
No dałeś popalić
Świetna fota
Ślicznie. :)
Wewnętrzna maruda:
- bla bla, centralne, bla bla, mocny punkt - no i kij, że centralne, tu robi. :mrgreen:
- ciekawe, jak wygląda kolor. ;)
Dziękuję!
W sumie cały pomysł tego zdjęcia to centrum. Miałem jeszcze zakusy na kwadrat i to też w sumie nie jest zła koncepcja :)
Co do koloru to niestety brak tam tego detalu na niebie, nie wytrzymuje porównania z B&W.
Warto dodać, że był to też test ultra małego Voigtlandera 15 mm pod Z który jest 3 razy mniejszy niż mój poprzedni Nikkor 16-35 a świetnie się sprawdził w górach.
- - - - kolejny post - - - - - -
No dałeś popalić
Świetna fota
Dzięki, staram się :)
Dla mnie doskonale nudna fota, w ogóle nie pokazująca charakteru gór. W przeciwieństwie do tego co przeważnie zamieszczasz - i co ma przeważnie ciekawą kompozycję i sporą dramaturgię.
Z innej beczki poruszasz się na skiturach?
Wind Mill
10-01-2024, 01:39
... fota, w ogóle nie pokazująca charakteru gór...
A to jest fota o górach?
góry są ale księżycowe chyba. Na skiturach przez kosmos :) Ja również dołączam do grona fanów, świetna fota
Dla mnie doskonale nudna fota, w ogóle nie pokazująca charakteru gór. W przeciwieństwie do tego co przeważnie zamieszczasz - i co ma przeważnie ciekawą kompozycję i sporą dramaturgię.
Z innej beczki poruszasz się na skiturach?
Cóż zrobić mi się podoba :)
Na skiturach mam zamiar się w końcu nauczyć bo kusi mnie chadzanie po świeżym śniegu i ta wolność wyboru drogi.
góry są ale księżycowe chyba. Na skiturach przez kosmos :) Ja również dołączam do grona fanów, świetna fota
Dzięki. Swoją drogą świetny tytuł "Na skiturach przez kosmos", skojarzyło mi się z niezapomnianą "Autostopem przez Galaktykę" :)