Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Glam sram xcvqwer
stare fomapany mogą zaskoczyć ;)
1:
78039
2:
78038
ufff z 7 razy próbowałem dodać
Zasilacz
29-12-2023, 00:32
Fajny pomysł na zdjęcie. Portrety to nie moja bajka, ale lubię Twoje zdjęcia - każde ma swój klimat i przyjemnie się to ogląda. Razem z candarem którego też bardzo cenię jesteście mistrzami w swoim fachu w tym dziale. Z tym że każdy inaczej podchodzi do swoich zdjęć. I o to chodzi - być kreatywnym i mieć ciekawe pomysły na kadr. Tej kreatywności bardzo Ci zazdroszczę. Umiesz zaciekawić swoimi pracami widza nie jednym zdjęciem, czy dwoma, ale cała ich masą. I każde z nich jest niepowtarzalne i niepodobne do poprzedniego. A to jest duża sztuka.
Kojocisko
29-12-2023, 10:08
I znów - coś jest w tym filmowym formacie. Pewnie to tkwi w naszej głowie, szeroko, film, będzie fajnie...
Zasilacz - dziękuję za miłe słowa, choć wydaje sie że przesadzone :)
Pomysł na zdjęcie, ideę miał spiritus. I bardzo się cieszę, że ten pomysł wspólnie zrealizowaliśmy.
Kojocisko - wydaje mi się że ten kadr jest po prostu bardziej trafiony "od strony" właśnie kadrowania postaci
Wszystkie trzy dobre, każdy co innego oferuje. Ja miałem możliwość oglądania realizacji od kuchni [emoji846]
spiritus
30-12-2023, 18:27
Teraz bym kilka rzeczy dodał ale do tego trzeba już naprawdę odważnej modelki xD
Jacek_Z jak będziesz szukał jakiejś na następny rok to szukaj jakiejś najlepiej co ma przeżycia wojenne w CV wpisane aby się nie bała xD
Czy to oznacza, że focić będziemy "z bunkra" ?
spiritus
30-12-2023, 20:49
Nie ma potrzeby, myślę nad zakupem mewy aby podymic trochę i dodać trochę więcej ognia :)
Jak tak to czytam, zaczynam się zastanawiać, czy Jacek na kolejny plener nie będzie zmuszony, oprócz fryzjerki/wizażystki, brać pirotechnika, strażaka i, być może, ratmeda... :lol:
Nie, ale za to kazdy będzie musiał wykupić sobie ubezpieczenie OC :)