Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Płonące góry
Cześć,
Ognisty świt z tego wtorku. Czegoś takiego chyba jeszcze nie widziałem. Taterki wyglądały jakby płonęły. Porywisty wiatr podrywał tumany śniegu podświetlanego od dołu przez wschodzące Słońce. Coś niesamowitego.
77985
bomba
zobacz sobie to w formacie kinowym :)
Gdybyś podpisał, że to erupcja wulkanu to bym się nabrał ;) Super warunki!
Keszelski
21-12-2023, 23:17
Wspaniałe!
Rzeczywiście można byłoby trochę odciąć dołu, żeby iść za sugestią fafniak.
Jeśli autorze uznasz, że jest to zasadne i faktycznie jest lepiej, niech władający większymi możliwościami, podmienią tu (https://forum.nikoniarze.pl/threads/316631-Fotografia-Miesi%C4%85ca-Grudzie%C5%84-2023-Zg%C5%82oszenia-kandydat%C3%B3w/page2?p=4287575#post4287575)
August68
21-12-2023, 23:25
Rewelacja... słów brak normalnie.
Dzięki wielkie :) Warun trafił się jak raz milion hehe. Co do przycięcia dołu to faktycznie ma to sens, może jeszcze pokombinuję z kadrowaniem.
Kojocisko
22-12-2023, 01:35
Spektakularne ujęcie.
Tnij ten dół :)
Gdybyś podpisał, że to erupcja wulkanu to bym się nabrał ;) Super warunki!
Pomyślałem tak samo. Że to aktualna fota z Islandii :)
siemalysy
30-12-2023, 22:09
Niesamowite ujęcie!
Brawo :)
Dzięki, wrzuciłbym więcej z tego dnia ale niestety nic już się nie chce załodować.
Wind Mill
31-12-2023, 00:18
Bo źle robisz, nie dołuj, to ma być upload a nie download. ;)
A co do ad rem: mi się podobają różne cięte wersje (czy to dół czy to góra) i tak samo oryginał.
Można także pion wyciąć, i też będzie zacny obrazek. ;)
Bo źle robisz, nie dołuj, to ma być upload a nie download. ;)
A co do ad rem: mi się podobają różne cięte wersje (czy to dół czy to góra) i tak samo oryginał.
Można także pion wyciąć, i też będzie zacny obrazek. ;)
Hehe w sumie racja nie ma co się dołować :)
To był najlepszy warun jaki widziałem w Taterkach od wielu lat.
Ja Ci muszę krunz skrzynkę piwa postawić w tych Tatrach, skoro raczysz mnie tak bursztynowymi kadrami, że lepszych nie może być !!!
Ja Ci muszę krunz skrzynkę piwa postawić w tych Tatrach, skoro raczysz mnie tak bursztynowymi kadrami, że lepszych nie może być !!!
moshica - Hehe no jasne można się kiedy w schronisku zgadać :)