Zobacz pełną wersję : [ Podróż ] Pasterz
Zdjęcie małego pasterza gdzieś w Kirgistanie.
75440
Super. Fajne. Klimatyczne.
Trochę mi przypomina niezbyt dobrze wywołany materiał :)
Fota dobra :)
Super. Fajne. Klimatyczne.
Dzięki!
Trochę mi przypomina niezbyt dobrze wywołany materiał :)
Fota dobra :)
Coś w tym jest :)
damn...
kiedy i gdzie byles? :D pytam, bo sam jestem po 2 tygodniach (tydzien lazenia w Tian-Szan i potem Issyk-Kul + Song-Kul). widowiskowy kraj i cudowni ludzie, chociaz bida i kontenerem mocno stoi :/
Czapki z głów, poraziło mnie, jak genialne jest to zdjęcie!
Fajowee!
Dzięki :)
damn...
kiedy i gdzie byles? :D pytam, bo sam jestem po 2 tygodniach (tydzien lazenia w Tian-Szan i potem Issyk-Kul + Song-Kul). widowiskowy kraj i cudowni ludzie, chociaz bida i kontenerem mocno stoi :/
Początek czerwca, 11 dni :) Start w Kazachstanie (Ałmaty), potem odpaliliśmy kampera i w drogę - kanion Szaryński - dalej Kirgistan i tu zaglądaliśmy do dolinek na południu, Altyn-Arashan gdzie pomykaliśmy na koniach, park narodowy Karakol i moja ulubiona do przełęczy Barskaun. Następnie powrót nad jezioro Issyk-Kull, kanion Skazka i powrót do Biszkeku skąd mieliśmy wylot.
Warto tu wrócić bo jak piszesz ludzie radośni, kraj bezpieczny, tani no i ta przestrzeń w górach. Całe dnie ani jednego turysty, czasem jakiś pasterz przejedzie. Góry tylko dla siebie :)
Przed wyjazdem miałem pewne obawy ale na miejscu szybko się rozwiały. Ile razy pomagali nam miejscowi bo kamper wiekowy i co chwila się coś psuło.
Jedna z moich ulubionych wypraw :)
Czapki z głów, poraziło mnie, jak genialne jest to zdjęcie!
Cieszy mnie, że się spodobało :)