PDA

Zobacz pełną wersję : [ Podróż ] Pasterz

krunz
04-09-2023, 18:21
Zdjęcie małego pasterza gdzieś w Kirgistanie.

75440

waldek
04-09-2023, 18:55
Super. Fajne. Klimatyczne.

fafniak
04-09-2023, 19:47
Trochę mi przypomina niezbyt dobrze wywołany materiał :)
Fota dobra :)

krunz
04-09-2023, 21:29
Super. Fajne. Klimatyczne.

Dzięki!

Trochę mi przypomina niezbyt dobrze wywołany materiał :)
Fota dobra :)

Coś w tym jest :)

Frodo
04-09-2023, 21:56
Fajowee!

akustyk
04-09-2023, 22:36
damn...

kiedy i gdzie byles? :D pytam, bo sam jestem po 2 tygodniach (tydzien lazenia w Tian-Szan i potem Issyk-Kul + Song-Kul). widowiskowy kraj i cudowni ludzie, chociaz bida i kontenerem mocno stoi :/

odzio
05-09-2023, 00:17
Czapki z głów, poraziło mnie, jak genialne jest to zdjęcie!

krunz
05-09-2023, 15:42
Fajowee!

Dzięki :)

damn...

kiedy i gdzie byles? :D pytam, bo sam jestem po 2 tygodniach (tydzien lazenia w Tian-Szan i potem Issyk-Kul + Song-Kul). widowiskowy kraj i cudowni ludzie, chociaz bida i kontenerem mocno stoi :/

Początek czerwca, 11 dni :) Start w Kazachstanie (Ałmaty), potem odpaliliśmy kampera i w drogę - kanion Szaryński - dalej Kirgistan i tu zaglądaliśmy do dolinek na południu, Altyn-Arashan gdzie pomykaliśmy na koniach, park narodowy Karakol i moja ulubiona do przełęczy Barskaun. Następnie powrót nad jezioro Issyk-Kull, kanion Skazka i powrót do Biszkeku skąd mieliśmy wylot.
Warto tu wrócić bo jak piszesz ludzie radośni, kraj bezpieczny, tani no i ta przestrzeń w górach. Całe dnie ani jednego turysty, czasem jakiś pasterz przejedzie. Góry tylko dla siebie :)
Przed wyjazdem miałem pewne obawy ale na miejscu szybko się rozwiały. Ile razy pomagali nam miejscowi bo kamper wiekowy i co chwila się coś psuło.
Jedna z moich ulubionych wypraw :)

Czapki z głów, poraziło mnie, jak genialne jest to zdjęcie!

Cieszy mnie, że się spodobało :)