Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Most
most drogowy w Tczewie na dolnej Wiśle zbudowany w latach 1851–1857 jako most drogowo-kolejowy, zaprojektowany przez Carla Lentzego
75404
To tam da się wejść? Byłem tam parę lat temu, ale wszystko było pozagradzane...
To tam da się wejść? Byłem tam parę lat temu, ale wszystko było pozagradzane...
nadal jest pozagradzane, byłem w sobote, od strony Lisewa w bramie jest mała szpara na tyle jednak duza ze mozna sie przecisnac, reszta na wlasna odpowiedzialnosc
Jeszcze jedno z tego mostu, troche pozniej słoneczko juz bardziej operowało co widac na mocniejszych kontrastach
75553
Oba zdjęcia bardzo dobre, ale mocniejszy kontrast dwójki przekonał mnie bardziej.
Oba zdjęcia bardzo dobre, ale mocniejszy kontrast dwójki przekonał mnie bardziej.
dzieki, mnie rowniez dlatego dodalem drugie zdjecie
Kojocisko
09-09-2023, 16:46
Lubię pierwsze zdjęcie. Bo jak dla mnie, to pierwsze jest o moście. A drugie o świetle. Pewnie wpływa na to też inna użyta ogniskowa.
Ale też fakt, że druga wersja jest bardziej wyrazista.
to pierwsze jest o moście. A drugie o świetle.
o, właśnie, oglądając te dwa zdjęcia sam nie wiedziałem, które mi się bardziej podoba, na pierwszym faktycznie był most, światło przebijające przez konstrukcję było tylko dodatkiem, zaś na drugim to światło wybiło się na pierwszy plan
świetnie to zostało uchwycone, brawo