Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Poranek na Babiej
Cześć, kilka kadrów z wczorajszego poranka na Babiej Górze, uwagi i opinie mile widziane.
1.
73297
2.
73298
3.
73299
4.
73300
5.
73301
6.
73302
7.
73303
8.
73304
Rafaello666
16-06-2023, 17:15
Fajny set. Dla mnie, w kolejności 7,1,2 jeśli chodzi podobanie się. Kiedyś byłem tam na wschodzie, ale, niestety, była lampa bez żadnych mgieł, więc i super fotek nie ma :)
Dzięki, Babia bywa kapryśna. Też byłem kilka razy na wschodzie i zachodzie ale ten był chyba najciekawszy.
Obrazek2000
18-06-2023, 16:33
Wszyskie klimatyczne.
6, 7, 3 i 1 jak dla mnie najładniejsze.
Dzięki, fajnie że każdy znalazł coś dla siebie ;)
Dla mnie najlepsza 2jeczka ale pozostałe też bardzo przyjemne!
Ja z kolei nie wybrzydzam, zazdraszczam wszystkich. Najbardziej mnie ruszyły niekoncznie najlepsze, ale jak dla mnie zatrzymujące, kwiatki z 4. mają w sobie to coś, coś co chętnie by się zantropomorfowizowalo i zastanowiło się czego tak wypatrują :)
Jak dla mnie całość bardzo ok, najlepsze 7,1,2.
Skąd wchodziłeś i dokąd schodziłeś ?
Muszę się tam wybrać, ale jakoś nigdy nie umiem, bo 50km dalej Tatry, więc sprawa oczywista, choć irytująca...bo masyw Babiej całkiem ok.
Jak dla mnie całość bardzo ok, najlepsze 7,1,2.
Dzięki :)
Skąd wchodziłeś i dokąd schodziłeś ?
Zrobiłem pętlę z Krowiarek - w górę czerwonym a powrót przez przełęcz Brona i Markowe Szczawiny.
Muszę się tam wybrać, ale jakoś nigdy nie umiem, bo 50km dalej Tatry, więc sprawa oczywista, choć irytująca...bo masyw Babiej całkiem ok.
Wiadomo, zawsze jest ten dylemat :D. Ja miałem ograniczony czas bo na 10 do roboty, więc miałem do wyboru albo wschód gdzieś pod Tatrami "z parkingu", albo jakiś szybki trip. Jako że mam chwilowo pod kokardkę Łapszanek, Litwinek itp, to wybrałem Babią :)
Wybór Babiej to była dobra opcja, czasami ponad kokardkę...no przychodzi nieraz taki czas.
No i zrobiłeś fajnego klasyka tym z Krowiarek...jednak muszę też go zrobić������
Fajowe zdjęcia i przede wszystkim super wycieczka w pięknych okolicznościach przyrody. Też bym Babią na wschód wybrał niż n-ty raz Łapszankę