Zobacz pełną wersję : The Hunter
Kojocisko
02-03-2023, 14:54
O rany, to aż wygląda na render AI, tak perfekcyjne.
cz4rnuch
02-03-2023, 22:41
Absolutnie perfekcyjne!
Idealnie uchwycone, ale obróbka, moim zdaniem, nietrafiona. Rozświetlone centrum w połączeniu z mocną winietą jak dla mnie wygląda nienaturalnie. Szczególnie, że w tej winiecie zginął też ogon. Świetna ostrość, model, moment itd., żeby nie było, że się czepiam.
Idealnie uchwycone, ale obróbka, moim zdaniem, nietrafiona. Rozświetlone centrum w połączeniu z mocną winietą jak dla mnie wygląda nienaturalnie. Szczególnie, że w tej winiecie zginął też ogon. Świetna ostrość, model, moment itd., żeby nie było, że się czepiam.
Zgadzam się w 99%, rozświetlona głowa i dziób sprawiają wrażenie nieco sztucznego oświetlenia, a przez brak ogona wygląda jak jakiś obiekt kosmiczny. Miałem pisać, że winieta za mocna, ale z drugiej strony tworzy ona niesamowity efekt trójwymiarowości zdjęcia, orzeł wręcz wylatuje z monitora. Może przydałoby się zastosować jakieś pośrednie rozwiązanie? Albo mu przynajmniej kuper doświetlić? I również chcę nadmienić, że jest to czepialstwo bo fota rewelacyjna :)
ladnie uchwycone. postprocess psuje wszystko.