Zobacz pełną wersję : Problem z serwisem Nikon Polska Help
Dzień dobry, czy ktoś poradział sobie z tym serwisem? Aparat oddany na serwis w październiku 2022. Aparat wrócił , okazało się, że wada dalej istnieje. Aparat pojechał ponownie na serwis w Listopadzie 2022. W styczniu telefon do serwisu co się dzieje z aparatem. Serwis powiedział,że nie wie jak go naprawić i że go odeśle. Do dnia dzisiejszego nie ma aparatu a z serwisem brak kontaktu. Na maile nie odpisują, telefonu nie odbierają. To nie jest normalne. W jaki sposób się z nimi skontaktować i odzyskać sprzęt ? Ktoś miał już taki przypadek?
Myślę że po tak długim czasie i braku kontaktu z serwisem powinieneś porozmawiać z Rzecznikiem Praw Konsumenta nad dalszymi krokami.
Na szczęście po jakichś 3 h od napisania posta udało mi się skontaktować z serwisem i sprawa wygląda na załatwioną. Temat można zamknąć :)
Krzysztofh
01-03-2023, 10:45
Serwis też czyta to co pojawia się na forum. Dlatego warto ich punktować. Niewykluczone że udało Ci się skontaktować bo przeczytali Twój post.
I może przeczytali moją podpowiedź odnośnie Rzecznika Praw Konsumenta.... :twisted:
Tak z ciekawości to jaki to model i jaka wada?
I co znaczy, że sprawa jest załatwiona?