Zobacz pełną wersję : Lightroom wersja próbna
Pobierając trial Lightrooma która ma tylko 7 dni w jakim czasie muszę anulować bezpłatną wersja próbną ? Mam anulować triala po 6 dniach ?
Kojocisko
30-12-2022, 12:38
Jedną z wygodnych metod jest płacenie przez PayPal. Wtedy z jego poziomu anulujesz zdefiniowaną płatność automatyczną np. dzień przed terminem końca wersji próbnej.
Zawsze tak robię, jak jakiś serwis mnie zmusza do zdefiniowania płatności, a chcę z niego skorzystać tylko raz.
Jedną z wygodnych metod jest płacenie przez PayPal. Wtedy z jego poziomu anulujesz zdefiniowaną płatność automatyczną np. dzień przed terminem końca wersji próbnej.
Zawsze tak robię, jak jakiś serwis mnie zmusza do zdefiniowania płatności, a chcę z niego skorzystać tylko raz.
Dzięki, PayPala nie korzystam, raz przy zakupie miałem z nim jakiś problem, ale warto wiedzieć, że w ten sposób można.
Witam
Dołącze się do pytania, zaznaczyłem opcje paypal , i zalogowalem sie na swoje konto , po czym mam do zaznaczenia moje 2 karty ktore mam podpięte do paypal , czy to tak musi byc czy da sie to jakoś ominąć?