Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [wspinaczka] Tatry
Szkockie warunki na "Skotska Anabaza" M4+ na Buli Kieżmarskiej, wspinają się Jasiek Gurba i Patryk Kunc, członkowie Grupy Młodzieżowej PZA w ramach zgrupowania Polskiego Himalaizmu Sportowego.
1.
68730
świetne, czuć klimat, druga osoba na dole oddaje wielkość góry
p.s. wszedłem na stronkę www i w module Realizations są takie same fotki niezależnie co się wybierze z podmenu, więc nie wiem czy stronka się popsuła czy co
świetne, czuć klimat, druga osoba na dole oddaje wielkość góry
p.s. wszedłem na stronkę www i w module Realizations są takie same fotki niezależnie co się wybierze z podmenu, więc nie wiem czy stronka się popsuła czy co
Dzięki za komentarz :-) i dzięki za przypomnienie, faktycznie przygotowałem roboczo zakładki i miałem wrzucić zdjęcia, ale zupełnie o tym zapomniałem, muszę w święta zaktualizować trochę stronę.
Od dawna na forum głównie przeglądam tylko dział Cafe. Ale jak mi gdzieś mignie Twoja wrzutka, to zawsze wchodzę. I zawsze jest super :)
Od dawna na forum głównie przeglądam tylko dział Cafe. Ale jak mi gdzieś mignie Twoja wrzutka, to zawsze wchodzę. I zawsze jest super :)
Dziękuję, bardzo mi miło :-)
Jeszcze jedno z tych okoliczności:
69179
Ujęcia jak z drona ;) Super!
Świetne :) Od zawsze imponowały mi wąskie specjalizacje w fotografii, wymagające pewnej aktywności, bycia częścią fotografowanego środowiska i dobrego poznania tematu - czy pod wodą, czy gdzieś air4air w powietrzu, czy gdzieś na skałach, jak Ty :) Łącząc Twoją dyscyplinę z (częściowo) moją, chętnie pofotografowałbym TOPR, ale musiałbym być supermenem jak jego członkowie, a niestety nie jestem... ;)
Na swój sposób jesteś Supermanem, w Twojej profesji w TOPR też byś dał rady ;-)
A konkluzja którą napisałeś, jest trafna...nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam
Świetne :) Od zawsze imponowały mi wąskie specjalizacje w fotografii, wymagające pewnej aktywności, bycia częścią fotografowanego środowiska i dobrego poznania tematu - czy pod wodą, czy gdzieś air4air w powietrzu, czy gdzieś na skałach, jak Ty :) Łącząc Twoją dyscyplinę z (częściowo) moją, chętnie pofotografowałbym TOPR, ale musiałbym być supermenem jak jego członkowie, a niestety nie jestem... ;)
Dzięki bardzo :-) też chodzi mi po głowie taki bardziej długoterminowy projekt, jak fotografowanie TOPRu albo innej służby ratowniczej w górach... może kiedyś uda mi się to realizować
Dzięki bardzo :-) też chodzi mi po głowie taki bardziej długoterminowy projekt, jak fotografowanie TOPRu albo innej służby ratowniczej w górach... może kiedyś uda mi się to realizować
Myślę, że to byłaby przepustka do nieśmiertelnej chwały :)