Zobacz pełną wersję : [ Lotnicze ] Barwy jesieni
Na przekór szarzyźnie za oknem.
68310
To one jeszcze latają? ;-)Zdjęcie się podoba ale zdecydowanie za ciasno moim zdaniem.
Ładna fotka. A co tam wisi pod kadłubem? KKR?
To one jeszcze latają? ;-)Zdjęcie się podoba ale zdecydowanie za ciasno moim zdaniem.
Lataja jak to się mówi dla podtrzymania nawyków. W tej bazie maja stacjonować nasze F-35. Co do kadrowania to przy szerszym powstaje sporo pustostanu na górze i dole stąd decyzja o ciasnym kadrze.
Ładna fotka. A co tam wisi pod kadłubem? KKR?
Dzięki! Tak KKR-1.
A to jeszcze drugiego Su dołożę z tego samego wyjścia. Zdjęcia w sumie stare ale na nowo obrobione :)
2.
68327
Świetne, gdzie można je fotografować? Kupiłem ostatnio na BF coś dłuższego i nie mam okazji wykorzystać.
Świetne, gdzie można je fotografować? Kupiłem ostatnio na BF coś dłuższego i nie mam okazji wykorzystać.
Dzięki. To baza w Świdwinie. Można oczywiście podpłotowo ale jeśli jesteś pasjonatem lotnictwa polecam zapisać się do SPFL (Stowarzyszenie Polskich Pasjonatów Lotniczych). Będziesz wtedy miał zdecydowanie więcej okazji do fotografowania samolotów :)