PDA

Zobacz pełną wersję : Polaroidy dla modelki

RMC
02-12-2022, 16:21
Pytała mnie znajoma z pracy o takie zdjęcia dla swojego syna. Nie robiłem wprawdzie nigdy :) ale co do wykonania nie mam wiekszych uwag. Wizję po obejrzeniu przykładów z internetu mam. Tło, oświetlenie też.

By było to "profesjonalne" ciekawi mnie jednak co się daje później. Oprócz plików komputerowych, wypada dać wywołane zdjęcia? Jak tak to w jakim formacie najlepiej? Papier też ma znaczenie? Mi w wydrukach najlepiej podchodzą zawsze błyszczące ale może to nie pasuje do okazji :)

Tak ogólnie jakby ktoś chciał się podzielić uwagami do realizacji itp. to chętnie posłucham profesjonalistów. Zawsze to dobrze wiedzieć coś więcej.

Jacek_Z
03-12-2022, 14:49
Skoro to dla niej to jej zapytaj czy chce odbitki czy pliki czy jedno i drugie. I i rozmiary w cm czy tam pikselach też zapytaj, oczywiście.

RMC
05-12-2022, 09:34
Skoro to dla niej to jej zapytaj czy chce odbitki czy pliki czy jedno i drugie. I i rozmiary w cm czy tam pikselach też zapytaj, oczywiście.

Spytać mogę ale nie jestem pewien czy ona sama będzie wiedzieć co jej przydatne :) Pliki cyfrowe oczywiście, to podstawa bo można wysłać do agencji mailem itp. Bardziej chodziło mi o to, że jakbym jej chciał dać "coś" wywołane to żeby to miało sens i było użyteczne.