Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Londyn 2022
Kilka zdjęć z Londynu. To nie był wyjazd fotograficzny, ale aparat ze sobą wziąłem ;)
1
67617
2
67618
3
67619
4
67620
nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Lądek Zdrój ;)
a zdjęcia świetne, chciałbym umieć tak znajdować kadry
nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Lądek Zdrój ;)
Oczywiście korciło mnie żeby to napisać, ale wiedziałem że mogę na kogoś liczyć i na pewno ktoś to napisze za mnie ;)
a zdjęcia świetne, chciałbym umieć tak znajdować kadry
Dziękuję - gwoli wyjaśnienia, miałem niewiele czasu, a w przypadku 1 i 2 potrzeba pozwolenia by używać statywu, którego to pozwolenia oczywiście nie miałem i o 7 rano nie za bardzo wiedziałem gdzie się po nie zgłosić... do tego zaczął padać deszcz - więc te kadry to wynik mocno spontanicznego poszukiwania jakichś ciekawszych rozwiązań przy korzystaniu ze znanych sztuczek - wykorzystanie linii prowadzących lub odbicia. Wyszło jak wyszło, pewnie da się to dopieścić, ale ja biorąc pod uwagę ograniczenia które miałem, jestem zadowolony :)
3 i 4 to zasługa warunków - bo po prostu stoisz sobie na moście i kierujesz obiektyw w którą chcesz stronę, i tam zawsze jest coś fajnego do sfotografowania, Londyn jest niesamowity pod tym kątem :)
a w przypadku 1 i 2 ...kadry to wynik mocno spontanicznego poszukiwania jakichś ciekawszych rozwiązań przy korzystaniu ze znanych sztuczek - wykorzystanie linii prowadzących lub odbicia. Wyszło jak wyszło, pewnie da się to dopieścić, ale ja biorąc pod uwagę ograniczenia które miałem, jestem zadowolony :)
i o to chodziło, całkiem nieźle wyszło jak na taki spontan