Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [wspinaczka] Ostatnie dni lata w Tatrach
Ostatnie dni lata i zakończenie najtrudniejszego etapu nad projektem nowej drogi/kombinacji - przejście klasyczne "Okapu Romb" na Czołówce Kopy Spadowej przez Roberta Pallusa (na zdj.) i Piotra Poloczka.
66114
lukasz_kk
08-09-2022, 09:37
Ciekawa kompozycja, natomiast ekspozycja w tym miejscu to łoooo paaaanieee. Podziwiam odwagę - wisieć na linie (może nie akurat w tym konkretnym miejscu, bo nie wiem jak to wyglądało, choć się domyślam, ale z opisów innych zdjęć wiem, że nie raz jesteś zawieszony na linie podczas robienia zdjęć), pod nogami dziesiątki, jak nie setki metrów pustej przestrzeni oddzielającej nas od twardego gruntu, i jeszcze zdjęcia robić, i to nie byle jakie.
Ciekawa kompozycja, natomiast ekspozycja w tym miejscu to łoooo paaaanieee. Podziwiam odwagę - wisieć na linie (może nie akurat w tym konkretnym miejscu, bo nie wiem jak to wyglądało, choć się domyślam, ale z opisów innych zdjęć wiem, że nie raz jesteś zawieszony na linie podczas robienia zdjęć), pod nogami dziesiątki, jak nie setki metrów pustej przestrzeni oddzielającej nas od twardego gruntu, i jeszcze zdjęcia robić, i to nie byle jakie.
Dzięki bardzo, faktycznie było tam sporo powietrza pod nogami, to 4 wyciąg, a musiałem wisieć tuż pod okapem, bez kontaktu ze ścianą...