Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Miłość do koni
W sumie moje pierwse zdjęcie wystawione na krytykę tutaj na forum. Wcześniej dodawałem zdjęcia tylko do wątku "bez komentarzy" :D
64619
Szydlarz
13-07-2022, 21:28
Jak dla mnie bardzo dobry kadr ;). Światełko, kolorystyka, brak przeszkadzajek oraz dobrze wyizolowani od dlaczego planu modele ;).
Dlaczego nie widzę zdjęć?
cybulski
14-07-2022, 23:24
Dlaczego nie widzę zdjęć?
w Krakowie tak mają
Fota jest tak klinicznie czysta że te źdźbła przy lewej ramce są głównym tematem ;) (żarcik)
Nie ukrywam ze mam gigant kłopot z takimi zdjęciami.
Wiem że sa kobity które mają absolutnego fioła na punkcie koni (bez skojarzeń proszę ;) ) ale też miałem okazję obserwować z boku takie "sfiołowane" kobity i konia.
Trochę dla mnie jest zbyt klinicznie/sztucznie ustawione. Doceniam techniczną perfekcję (dla mnie perfekcję) ale mamy "pomnik" na zdjęciu
Fota jest tak klinicznie czysta że te źdźbła przy lewej ramce są głównym tematem ;) (żarcik)
Nie ukrywam ze mam gigant kłopot z takimi zdjęciami.
Wiem że sa kobity które mają absolutnego fioła na punkcie koni (bez skojarzeń proszę ;) ) ale też miałem okazję obserwować z boku takie "sfiołowane" kobity i konia.
Trochę dla mnie jest zbyt klinicznie/sztucznie ustawione. Doceniam techniczną perfekcję (dla mnie perfekcję) ale mamy "pomnik" na zdjęciu
Wbrew pozorom wcale nie było łatwo zrobić tak czyste i równe zdjęcie. Z założenia akurat to takie miało być.
Na zdjęciu jest moja chrześnica, jest to jej wielkie hobby, które zabiera mnóstwo czasu. Nie ma jednak fioła. Chyba ;)
Dzięki za opinię. Twoją cenię sobie bardzo.
64674
Szczerze - to drugie znacznie fajniejsze jak dla mnie :D
Ale doceniam tamto - serio !
ja bym natychmiast takie połamał końbinował itp. ;)
Takiego "czyściocha" nie umiem
Szydlarz
16-07-2022, 08:42
Drugi kadr to sztos :). Chrześnica na pewno zadowolona. :)
Oba ładne. Doceniam pierwsze - ładne światło, szeroki kadr a to co trzeba jest w płyciutkiej GO. Dwójka dobry portret.
Wstawiaj więcej :) masz te 105/1.4 to zdjęcia się same robią ;)
fafniak znasz dobrze jedną zwariowana koniarę. Pola. Na ostatnim plenerze jej nie było, ale wcześniej była na kilku takich, gdzie też byłeś.