Zobacz pełną wersję : [ Lotnicze ] Feniks
Narodziny Feniksa :)
64060
krzysztofz24
22-06-2022, 22:18
Uuuu, jest moc Panocku:-)
Uuuu, jest moc Panocku:-)
No fakt, w zeszłym roku zaspałem z nastawami więc teraz nie dałem się zaskoczyć hehe :)
Myszowor
23-06-2022, 06:56
Jest ogień, gratulacje, super zdjęcie.
Fajne, Transformers to moje pierwsze skojarzenie ;)
Ależ obłęd !!!
- - - - kolejny post - - - - - -
On beczkę robi ?
zobaczyłem na belce - ciekawe, wszedłem, rewalelacja, przyglądnąłem się, po prostu sztos! pogratulować ujęcia :)
Jest ogień, gratulacje, super zdjęcie.
Szwajcarzy dołożyli do pieca na bogato :)
Fajne, Transformers to moje pierwsze skojarzenie ;)
Faktycznie klimat lekko SF jest :)
Ależ obłęd !!!
- - - - kolejny post - - - - - -
On beczkę robi ?
Nie ten nie da rady beczki (Bo-105 potrafi), zdjęcie jest obrócone o 180 stopni.
Znakomita fota :-)
Dzięki!
zobaczyłem na belce - ciekawe, wszedłem, rewalelacja, przyglądnąłem się, po prostu sztos! pogratulować ujęcia :)
Fajowo, że się podoba :)
Nie ten nie da rady beczki (Bo-105 potrafi), zdjęcie jest obrócone o 180 stopni.
O właśnie i to rozwiązało zagadkę co mnie w tym zdjęciu uwiera w mózg, a to ten dym w dziwnym kierunku :)
jurkarol
24-06-2022, 00:07
No chyba jedno z najciekawszych zdjęć lotniczych, wszechstronnie tematycznie nawet.
Nie oglądam wiele tego rodzaju zdjęć, ale wydaje mi się że nie ma oryginalniejszego niż to
O właśnie i to rozwiązało zagadkę co mnie w tym zdjęciu uwiera w mózg, a to ten dym w dziwnym kierunku :)
Tak po prostu dużo lepiej wyglądało :)
No chyba jedno z najciekawszych zdjęć lotniczych, wszechstronnie tematycznie nawet.
Nie oglądam wiele tego rodzaju zdjęć, ale wydaje mi się że nie ma oryginalniejszego niż to
Serdecznie dziękuję, miło się czyta takie słowa :)
Patrząc na łopaty Pumy to raczej śmierć niż narodziny :)
Ale efekt spoko. Sam w tym roku próbowałem w taki sposób a nie na długich czasach.