Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 6/2022 - GŁOSOWANIE
Dobry wieczór :)
Przystępujemy do głosowania w 6 edycji zabawy. Mamy 15 prac :)
Głosujemy na maksymalnie 3 (słownie: TRZY!!!) prace, które Wam się spodobają.
Można oczywiście zagłosować na mniej, np. na jedną ...
Bardzo prosiłbym o sumienne podejście do tematu i nie głosowanie na więcej. Głosowanie ma charakter publiczny.
Proszę pamiętać aby nie oddawać głosu na swoją pracę. Głos taki będzie nie ważny (patrz: regulamin).
Autorem zdjęcia jest: klan
Termin głosowania zakończy się za 3 dni - czwartek (17.03.2022)
Numer danego zdjęcia znajduje się NAD nim.
W przypadku remisu nastąpi jednodniowa dogrywka.
Po skończonym głosowaniu proszę o wypowiedzenie się na temat zwycięskich prac.
"Oryginał"
60960
Paczka z pracami znajduje się tu => klik (https://drive.google.com/file/d/1cKUAQtVNxrmX6QMckyUar0Obo3BnppqQ/view?usp=sharing)
Zachęcam do pobrania paczki aby porównać zdjęcia w pełnym rozmiarze.
WASZE PROPOZYCJE
1
60970
2
60969
3
60968
4
60967
5
60966
6
60965
7
60964
8
60963
9
60962
10
60961
11
60975
12
60974
13
60973
14
60972
15
60971
Po zakończonym głosowaniu zostanie ujawniona lista autorów wraz z numerami zdjęć.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na ujawnienie to proszę o PW z taką informację.
Za chwilę otrzymacie na skrzynkę numer, pod którym znajduje się Wasza praca :)
Proszę Jacek_Z o belkę :)
Zapraszam :-)
.
ostatni_wolny_login
14-03-2022, 22:41
Za chwilę otrzymacie na skrzynkę numer, pod którym znajduje się Wasza praca
a po co, a na co to komu, każdy dewiant pozna swoją ofiarę :D
Chciałbym aby to była prawda :D
Fakt jest taki, że odkąd zacząłem wysyłać maila z informacją, liczba pomyłek spadła drastycznie :D
spiritus
15-03-2022, 08:31
Które moje? xD
- - - - kolejny post - - - - - -
Dobra, już mam... zawaliło mi skrzynkę wczoraj i nie widziałem maila ;)
zagłosowane, a przeglądając prace, to na swoją bym nie zagłosował :)
Po dziesięciu głosujących jest po jednej pracy na miejscach 1-3.
Różnica po głosie. Natomiast są dwie prace bez głosu.
Zapraszam do głosowania :)
krzysztofz24
15-03-2022, 13:34
Zagłosowane na 3 pracę, choć faworyta mam raczej jednego.
Nie udzielam się tu aż tak często i nie wiem czy to jest dopuszczalne...ale tak pisząc trochę dla śmiechu to patrzac na jedną pracę, to się wystraszyłem czy ruskie jednak tej elektrowni atomowej w Zaporożu aby właśnie nie wysadzili;-).
pół w pamięci, następne pół się szykuje, więc będzie cały :)
Natomiast są dwie prace bez głosu.
Przypomniał mi się dowcip....
Matka, jest tylko jedna :)
Pani kazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna."
Na drugi dzień pani karze dzieciom przeczytać co napisały.
- Małgosiu przeczytaj co napisałaś!
- Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna.
- Gosiu 5 siadaj!
W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko Jasiu.
- Jasiu przeczytaj co napisałeś!
- W domu balanga, wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Kiedy wódka się skończyła matka do mnie: Jasiu idź do kuchni i przynieś 2 połówki. Idę do kuchni otwieram lodówkę i krzyczę:
- Matka, jest tylko jedna!!
Cześć.
Po 21 głosujących:
1 praca na 1 miejscu z głosem przewagi.
2 prace na drugim miejscu.
1 praca na trzecim miejscu z 2 głosami straty do miejsca drugiego.
Pozostaje jedna praca bez głosu.
Zapraszam! :)
Czyli turbo-dogrywka i Różowy Dziad dla mnie. Ok.
Czyli turbo-dogrywka i Różowy Dziad dla mnie. Ok.
poczekaj - pierwszy rezerwowałem :)
klan tak tylko się przypominam, jakbyś chciał wyróżnić jakąś z prac, to do końca głosowania dzisiaj proszę na maila lub PW :)
Ja to mam "szczęście".
Ostatnio wyszedłem z młodszym synem, żeby poćwiczyć jazdę na rowerze. Zazwyczaj brałem ze sobą aparat, ale tm razem stwierdziłem...w nosie nie biorę.
I co ?! 2 piękne żurawie nie dalej jak 10 metrów ode mnie, nic się nie bały, a kolejne 5 metrów dalej jelonek....
Minęło kilka dni, znowu wziąłem młodszego na trening. Stwierdziłem, dwa razy takie "szczęście" się nie zdarza, więc nie biorę aparatu. Nic bardziej mylnego, podobna sytuacja, 2 żurawie, prawie na wyciągnięcie dłoni do tego piękne warunki oświetleniowe :) :)
Idę o zakład, że teraz jak wezmę aparat, to nawet nie będzie okazji go wyciągnąć z plecaczka :)
Oj, Krecie. To proste. Jesteś inwigilowany przez żurawie. Jak widzą, że bierzesz sprzęt foto, to się nie pokazują. Proste. ;)
Pamiętam ile ja się wieloktrotnie namordowałem, żeby podejść te ptaszyska, tutaj są jakieś terminatory, nic się nie boją, albo to duńscy snajperzy w przebraniu ....
Zapraszam do DOGRYWKI! (https://forum.nikoniarze.pl/threads/310808-Zabawa-w-RAWki-6-2022-GŁOSOWANIE-DOGRYWKA) :)
Dawno nie było.
Keszelski
18-03-2022, 09:54
... a najlepsza praca przepadła :shock:
Cześć :)
Podsumowanie po dogrywce (https://forum.nikoniarze.pl/threads/310808-Zabawa-w-RAWki-6-2022-GŁOSOWANIE-DOGRYWKA) :)
1 miejsce na podium zajął kierownik...
2 miejsce zajął notdot
3 miejsce zajął marcin255
Autor zdecydował się nie przyznawać żadnego wyróżnienia.
Przesyłam gratulację dla zwycięzców.
Zachęcam do napisania kilku słów od siebie o zdjęciach, obróbce :)
# 1 crusiek
61050
#2 notdot
61051
#3 marcin255
61052
#PRZYTULASY POCIESZENIA od RÓŻKRECIOROŻCA sneer
61053
Przyjemnego dnia życzę :)
paparapa
19-03-2022, 17:47
Cześć :)
Przyjemnego dnia życzę :)
A dziękuję, dzień upływa przyjemnie. :)
A jeśli chodzi o zdjęcia, to wygrał ten co miał wygrać, czyli na zachodzie bez zmian. :)
Chciałbym jeszczer przeczytać uzasadnienia głosujących na pracę, która zajęła 3 miejsce. Dlaczego na nią zagłosowali?
Nie "wchodzi" mi ta praca absolutnie. A jak sobie pomyślę że dostała o jeden głos mniej od zwycięskiej pracy, to aż żeby bolą.:mrgreen:
Robi się coraz bardziej śmiesznie i groteskowo.
Chyba czas sobie wędkę kupić.....
ostatni_wolny_login
19-03-2022, 17:49
... a najlepsza praca przepadła :shock:
też ubolewam że ludzie nie poznali się na PRAWDZIWEJ sztuce :mrgreen:
A dziękuję, dzień upływa przyjemnie. :)
A jeśli chodzi o zdjęcia, to wygrał ten co miał wygrać, czyli na zachodzie bez zmian. :)
Chciałbym jeszczer przeczytać uzasadnienia głosujących na pracę, która zajęła 3 miejsce. Dlaczego na nią zagłosowali?
Nie "wchodzi" mi ta praca absolutnie. A jak sobie pomyślę że dostała o jeden głos mniej od zwycięskiej pracy, to aż żeby bolą.:mrgreen:
Robi się coraz bardziej śmiesznie i groteskowo.
Chyba czas sobie wędkę kupić.....Tylko czy ryby będą brać w tych ciężkich czasach...
Też jestem ciekaw [emoji846]
Patrzę na swoje zdjęcia... No nie ma co na Rawki dać, rano jadę pofocic, to może coś na gorąco dla Was podrzucę...
No chyba, że notdot chciałby się podzielić z nami praca do RAWek, to zapraszam.
Tak czy inaczej jutro staruje nowa zabawę.
No, to zapraszam do nowej ZABAWY (https://forum.nikoniarze.pl/threads/310825-Zabawa-w-RAWki-7-2022) :)
No chyba, że notdot chciałby się podzielić z nami praca do RAWek, to zapraszam.
Tak czy inaczej jutro staruje nowa zabawę.
a pewnie że miałbym co dać, ale jak wczoraj rano zobaczyłem, że przegrałem w dogrywce (a organizator jeszcze spał) to już nie zaglądałem na forum i dopiero teraz wróciłem na mieszkanie (przy okazji robiąc około 400km samochodem) a tu już nowa zabawa rozpoczęta
tak czy inaczej, gratulacje dla zwycięzcy i podziękowania dla oddających głos na moją propozycję obróbki
[size=3] Zachęcam do napisania kilku słów od siebie o zdjęciach, obróbce :)
a to może później coś naskrobię chociaż nie wiem co niby miałbym napisać, obróbka jaka jest każdy widzi, więc może jak ktoś ma pytania to śmiało i wtedy postaram się odpowiedzieć
Tak, wystartowało.
Zapraszam w wolnej chwili dla relaksu [emoji846]
Tak, wystartowało.
Zapraszam w wolnej chwili dla relaksu [emoji846]
nie omieszkam, mam już nawet wstępny plan na to zdjęcie ;)