Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] St.Primoz
Kosciółek St.Primoz, Słowenia, bardzo duza panorama
60476
pozdrawiam :)
Kulfon77
20-02-2022, 21:26
Wszystko tak jak lubie,piekne miejsce i piekny czas 8)
maniak666
20-02-2022, 21:29
Jak to u Ciebie zazwyczaj. Nie ma co kłapać dziobem. Jest MOC.
Pozdrawiam.
podglądam Twoje fotki i jestem pod wrażeniem obróbki, puść kiedyś w miarę możliwości to samo zdjęcie przed i po, oczywiście nie zdradzając warsztatu ;)
krzysztofz24
21-02-2022, 00:13
Swietny kadr, super wieloplanowosc.
podglądam Twoje fotki i jestem pod wrażeniem obróbki, puść kiedyś w miarę możliwości to samo zdjęcie przed i po, oczywiście nie zdradzając warsztatu ;)
bardzo prosze , w tym watku znajdziesz to o co prosisz https://forum.nikoniarze.pl/threads/305807-Noc-na-plazy?highlight=
August68
21-02-2022, 09:53
Śliczności.
Ja na puzzle bardzo poproszę :-)
świetne zdjęcie, zbieram szczenę z podłogi, super miejsce i super warunki pokazane w znakomity sposób
Kojocisko
21-02-2022, 10:27
Niezbadana jest dla mnie trójwymiarowość tego zdjęcia. Światło, obróbka? Może trochę efekt dłuższego naświetlania, który ostatnio wyjaśniałeś? Magia.
dziekuje wam bardzo za ciepłe słowa miło mi ze sie podoba, zdjecie zrobione z tele 80-400 oczywiscie statyw i filtr polaryzacyjny Heliopan ( wazne 16 warstwowy, najlepszy na rynku ) kilka kadrow, zdjecie po złozeniu i wstepnym wywołaniu przelezało troche w katalogu wstepna obrobka, bo jest to fotografia z 2016 roku, a wczoraj postanowiłem dokonczyc obrobke. czasow zbyt długich tutaj nie było, najwyzej gora 2 sek
Kojocisko
21-02-2022, 13:17
exif pokazuje 10"
exif pokazuje 10"
tak dawno to było ze juz nie pamietam :) ale to i tak bardzo sredni czas
Słowenia ma bardzo wiele fotograficznie do zaoferowania. Polecam obejrzeć zdjęcia Piotra Skrzypca który mieszka tam na co dzień i fotografuje te piękne krajobrazy :)
Słowenia ma bardzo wiele fotograficznie do zaoferowania. Polecam obejrzeć zdjęcia Piotra Skrzypca który mieszka tam na co dzień i fotografuje te piękne krajobrazy :)
zdjecia Piotra znaja wszyscy ktorzy interesuja sie Słowenią
Sebastianito
01-03-2022, 17:16
Absolutnie świetna panorama. Widać, że jeszcze coś ciekawego można z takich miejsc przywieźć.